Luksus og stil i ditt eget hjem: Bohus More hjørnesofa

18.02.2023
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Velkommen til en verden av inspirasjon og stil med Bohus More hjørnesofa! Denne elegante og moderne hjørnesofaen vil ta pusten fra deg med sitt stilfulle design og fantastiske komfort. Den er perfekt for de som ønsker å skape et elegant og koselig hjem som reflekterer deres personlige stil og smak. Se gjeldende priser her.

Denne hjørnesofaen er den perfekte løsningen for familier som elsker å slappe av og tilbringe tid sammen. Med sin store størrelse, kan den romme mange personer samtidig og gir dermed en perfekt arena for å tilbringe tid med venner og familie. Sete- og ryggputene har høy kvalitet og gir en utrolig komfort, slik at du kan slappe av og nyte livet på en skikkelig måte.

Bohus More hjørnesofa er ikke bare en fantastisk komfortabel sofa, men også et utrolig vakkert møbel. Den moderne og elegante designen passer perfekt inn i de fleste stuer, og gir rommet et eksklusivt og sofistikert utseende. Med denne hjørnesofaen vil du oppleve hvordan det er å leve i luksus og stil, og du vil føle deg hjemme fra første stund.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.