Ziggy 19 hjørnesofa fra Bohus: Stilren & komfortabel for moderne hjem

25.12.2022

Ziggy 19 Hjørnesofa og Town Sofabord. Ecohud lys brun svarte metallben. (Ecohud består av 70% skinn og 30% polyester.) H; 77 cm. L; 284 cm. B; 203 cm. D; 87 cm. 

En komfortabel og stilren møbel for moderne hjem

Hjørnesofaen Ziggy 19 fra Bohus er en stilig og komfortabel møbel som passer perfekt inn i moderne hjem. Den har en unik hjørneform som gir god plass til å sitte og slappe av, og den er laget av kvalitetsmaterialer som sikrer lang levetid. Sofaen har også polstrede seter og rygg som gir god støtte og komfort. Den er enkel å rengjøre og vedlikeholde, og er et flott valg for de som ønsker å tilføre litt ekstra komfort og stil til hjemmet sitt. Prisen vist på bildene kan være utdatert, det er eldre bilder.

Bilder tatt ved Bohus i Bodø

4 hjem med Ziggy 19 sofa fra Bohus

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

Velour sofa kan være et godt valg for deg som ønsker en myk og behagelig sofa med en eksklusiv følelse. Stoffet gir en luksuriøs følelse og kan bidra til å skape en hyggelig atmosfære i rommet. Veloursofaer passer godt inn i en rekke ulike interiørstiler, men er kanskje mest assosiert med en mer tradisjonell eller glamorøs stil.

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

"En lys grønn tone. Dette er en lys, vårlig grønntone, med gylne undertoner. Den er sval og omgjengelig. Den føyer seg inn som en gyllen og grønnlig variant av minttonene. Den er mer grønn enn 7555 Soft Mint, men blåligere enn 8281 Pale Linden. Lekker til hele rom; stuer, soverom, kjøkken og barnerom. Står nydelig til blått, fersken og rosa....

"Det nye fargekartet fra LADY bærer tittelen REDISCOVER. Her presenteres en rekke nye farger i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige fargearkiv. Jotuns globale fargesjef Lisbeth Larsen og hennes internasjonale team har nok en gang rettet blikket fremover, og utviklet et nytt, globalt fargekart med vakre farger og paletter som...