Bohus hjørnesofa Ziggy 19

19.09.2022
Bohus Bodø. Ziggy 19 Hjørnesofa
Bohus Bodø. Ziggy 19 Hjørnesofa

Ziggy 19 Hjørnesofa og Town Sofabord. Ecohud lys brun svarte metallben. (Ecohud består av 70% skinn og 30% polyester.) H; 77 cm. L; 284 cm. B; 203 cm. D; 87 cm. 

Sofa med minimalistiske linjer

ZIGGY 19 er en spennende sofaserie med svært minimalistiske linjer. Den lysebrune sofaen passer inn i de fleste hjem. Se lenger ned i artikkelen så ser du Instagrammere som har denne sofaen. Prisen vist på bildene kan være utdatert, det er eldre bilder.

4 hjem med Ziggy 19 sofa fra Bohus

Når du har bestemt deg for hvilken ramme og dører du skal ha på garderoben din, vil kanskje det viktigste være å bestemme deg for hvilket interiør garderoben skal ha slik at den passer dine behov. Det er her KOMPLEMENT serien fra IKEA kommer til sin rett.

"Cord er en serie av skjenker og skap som er produsert av massivt eiketre og har et tungt og solid uttrykk som står i kontrast til strengene i flettet papirtau, som gir en luftig og iøynefallende front."

Bolia Cosima 2 moduler sofa. Trekk, Globa Dust Green. Como salongbord, grå hvit marmor, fot i rustfritt stål. Piper gulvlampe. Cosh lenestol.