Ziggy 19 hjørnesofa fra Bohus: Stilren & komfortabel for moderne hjem

12.03.2023

ZIGGY 19 er en stilren sofa serie fra Bohus som tilbyr myke minimalistiske linjer. Denne serien leveres i mange ulike oppsett, inkludert 2-setere, 3-setere, 3-setere med divan og hjørneoppsett. Sofaen kommer i et stort utvalg av flotte tekstiler og har stilige svarte metallben. For ekstra komfort tilbyr ZIGGY 19 også en pall.

Det som skiller ZIGGY 19 fra andre sofaer er materialet den er laget av. Sofaen er populær i Ecohud, som gir den et unikt utseende og skiller den fra mengden. Ecohud består av 70% resirkulert skinn, som gir sofaen et spesielt særpreg. På utsiden av Ecohud er det en polyestercoating som gir bedre holdbarhet. Prisen vist på bildene kan være utdatert, det er eldre bilder.

Bilder tatt ved Bohus i Bodø

4 hjem med Ziggy 19 sofa fra Bohus

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...