Bli inspirert av Ballingslövs nye baderomskolleksjon

04.05.2023

Ballingslöv lanserer nå en ny serie med baderomsmøbler kalt Lessmore, som nå også kommer i en ny utførelse kalt dus gul. Denne fargen har NCS-koden NCS S 1015-Y. Serien tilbyr et bredt spekter av servantskap, som kommer i tre forskjellige bredder; 60, 80 og 100 cm. Servantskapene kan henges på veggen eller stå på gulvet med et benstativ i enten hvitt eller svart. Det anbefalte utsalgsprisen for et servantskap i 60 cm bredde er ca. 9.600 kr inkludert mva.

Tekst og Foto: Ballingslöv

Lessmore-serien inkluderer også et bredt utvalg av servanter og delikat tilbehør. På bildene ser vi servantskapet sammen med en overpåliggende porselensservant kalt Val 45. Servanten er plassert på en benkeplate i komposittstein i designet Blanco Zeus Extreme 20 mm. Blandebatteriet som brukes her er Primy Voyage original.

I tillegg til denne lanseringen kommer Ballingslöv med en ny baderomsøy, som er en videreføring av den kjente kjøkkenøya, og gir enda mer plass til oppbevaring. Vanity-serien får også et nytt design, med en eikebehandling som er inspirert av deres nyeste kjøkkenlansering, Drømmekjøkkenet. Nå kan du få et enhetlig design på både kjøkken og bad.

Vanity servantskap kommer også i tre forskjellige bredder; 60, 80 og 100 cm. KH80V er et vegghengt servantskap på bildene, men det kan også monteres på gulvet med tillegg av et benstativ i svart eller hvitt. En kommode i mørkoljet eik med bredde på 60 cm har en veiledende pris på ca. 13.400 kr inklusive mva.

Vanity-serien kan kombineres med servanter i porselen eller komposittstein. På bildene ser vi en servanter i komposittstein i fargen Stone Eternal Serena. Servanten er utstyrt med blandebatteriet Primy Voyage Shadow.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...