Bli inspirert av Ballingslövs nye baderomskolleksjon

04.05.2023

Ballingslöv lanserer nå en ny serie med baderomsmøbler kalt Lessmore, som nå også kommer i en ny utførelse kalt dus gul. Denne fargen har NCS-koden NCS S 1015-Y. Serien tilbyr et bredt spekter av servantskap, som kommer i tre forskjellige bredder; 60, 80 og 100 cm. Servantskapene kan henges på veggen eller stå på gulvet med et benstativ i enten hvitt eller svart. Det anbefalte utsalgsprisen for et servantskap i 60 cm bredde er ca. 9.600 kr inkludert mva.

Tekst og Foto: Ballingslöv

Lessmore-serien inkluderer også et bredt utvalg av servanter og delikat tilbehør. På bildene ser vi servantskapet sammen med en overpåliggende porselensservant kalt Val 45. Servanten er plassert på en benkeplate i komposittstein i designet Blanco Zeus Extreme 20 mm. Blandebatteriet som brukes her er Primy Voyage original.

I tillegg til denne lanseringen kommer Ballingslöv med en ny baderomsøy, som er en videreføring av den kjente kjøkkenøya, og gir enda mer plass til oppbevaring. Vanity-serien får også et nytt design, med en eikebehandling som er inspirert av deres nyeste kjøkkenlansering, Drømmekjøkkenet. Nå kan du få et enhetlig design på både kjøkken og bad.

Vanity servantskap kommer også i tre forskjellige bredder; 60, 80 og 100 cm. KH80V er et vegghengt servantskap på bildene, men det kan også monteres på gulvet med tillegg av et benstativ i svart eller hvitt. En kommode i mørkoljet eik med bredde på 60 cm har en veiledende pris på ca. 13.400 kr inklusive mva.

Vanity-serien kan kombineres med servanter i porselen eller komposittstein. På bildene ser vi en servanter i komposittstein i fargen Stone Eternal Serena. Servanten er utstyrt med blandebatteriet Primy Voyage Shadow.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...