Bli inspirert av Ballingslövs nye baderomskolleksjon

04.05.2023

Ballingslöv lanserer nå en ny serie med baderomsmøbler kalt Lessmore, som nå også kommer i en ny utførelse kalt dus gul. Denne fargen har NCS-koden NCS S 1015-Y. Serien tilbyr et bredt spekter av servantskap, som kommer i tre forskjellige bredder; 60, 80 og 100 cm. Servantskapene kan henges på veggen eller stå på gulvet med et benstativ i enten hvitt eller svart. Det anbefalte utsalgsprisen for et servantskap i 60 cm bredde er ca. 9.600 kr inkludert mva.

Tekst og Foto: Ballingslöv

Lessmore-serien inkluderer også et bredt utvalg av servanter og delikat tilbehør. På bildene ser vi servantskapet sammen med en overpåliggende porselensservant kalt Val 45. Servanten er plassert på en benkeplate i komposittstein i designet Blanco Zeus Extreme 20 mm. Blandebatteriet som brukes her er Primy Voyage original.

I tillegg til denne lanseringen kommer Ballingslöv med en ny baderomsøy, som er en videreføring av den kjente kjøkkenøya, og gir enda mer plass til oppbevaring. Vanity-serien får også et nytt design, med en eikebehandling som er inspirert av deres nyeste kjøkkenlansering, Drømmekjøkkenet. Nå kan du få et enhetlig design på både kjøkken og bad.

Vanity servantskap kommer også i tre forskjellige bredder; 60, 80 og 100 cm. KH80V er et vegghengt servantskap på bildene, men det kan også monteres på gulvet med tillegg av et benstativ i svart eller hvitt. En kommode i mørkoljet eik med bredde på 60 cm har en veiledende pris på ca. 13.400 kr inklusive mva.

Vanity-serien kan kombineres med servanter i porselen eller komposittstein. På bildene ser vi en servanter i komposittstein i fargen Stone Eternal Serena. Servanten er utstyrt med blandebatteriet Primy Voyage Shadow.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.