Blått kjøkken: Kombiner funksjonalitet og stil med en unik fargepalett

26.01.2023

Blått kjøkken er en unik og moderne tilnærming til kjøkkeninnredning. Denne fargepaletten gir et friskt og luftig utseende, og kan skape en rolig og avslappende atmosfære i kjøkkenet ditt. En blå fargepalett kan også bidra til å fremheve andre elementer i rommet, som for eksempel benkeplater og kjøkkenapparater. Med en blå farge kan du kombinere funksjonalitet og stil, og skape et kjøkken som er både praktisk og estetisk tiltalende.

Her har vi et moderne blått kjøkken fra Sigdal, dette kjøkkenet passer til de aller fleste hjem. Gullfargede / bronse farget kjøkkenhåndtak og kjøkkenkran passer perfekt til blå kjøkkenfronter.

Høyglansblått kjøkken 

Høyglansblått kjøkken er en unik og sofistikert tilnærming til kjøkkeninnredning. Denne fargepaletten kombinerer en klar blåfarge med en høyglans finish, som gir et moderne og stilfullt utseende. Høyglans finish gir et ekstra nivå av refleksjon og glans til rommet, og gir også en mer robust og vedlikeholdsvennlig overflate. Med en høyglansblå fargepalett kan du skape et unikt og moderne kjøkken som skiller seg ut fra de tradisjonelle kjøkkenstilene.

Herregårdskjøkken i blått

Herregårdskjøkken i blått er en unik og elegant tilnærming til kjøkkeninnredning. Denne fargepaletten gir et tradisjonelt og tidløst utseende, samtidig som den gir en moderne vri. En blå farge gir en rolig og avslappende atmosfære, og passer perfekt for et herregårdskjøkken. Denne fargen kan kombineres med andre naturmaterialer som tre og marmor, for å skape en elegant og sofistikert estetikk. Herregårdskjøkken i blått er en perfekt måte å tilføre en touch av luksus og eleganse til kjøkkenet ditt.

Her er et HTH kjøkken i fargen Midnatts blå, et meget vakkert og moderne kjøkken som passer inn i de aller fleste hjem.

Her er et mørkeblått kjøkken fra HTH, belysningen spiller en veldig viktig rolle her, ser lysere ut i virkeligheten.

Se på dette blå kjøkkenet malt med Lady supreme finish halvblank 5044 blåis fra Jotun. 

"Det er ikke så mye som skal til for at kjøkkenet blir som nytt! I et lite hus på Nøtterøy har et ungt par overtatt familiehuset. Oppgaven min som interiørdesigner var å få kjøkkenet til å virke moderne og ungdommelig, uten at det skulle koste for mye. Løsningen ble derfor å male kjøkkenfrontene fra IKEA, bytte ut benkeplater, vask og kran, fjerne speilet over benken og legge nye fliser. I tillegg ble parketten malt, slik at det gule gulvet ikke skulle forstyrre fargevalget." Les hele artikkelen og se alle bilder, før og etter bilder vises. Å male kjøkkenet ditt i en annen farge gjør virkelig en stor forskjell som du kan se

Når du tenker på ditt hjem, hva slags følelser og tanker dukker opp? Er det et sted du føler deg avslappet og trygg, eller er det et sted som gjør deg stresset og urolig? Uansett hva du føler, så kan du skape et hjem som gjør deg lykkelig og som reflekterer din personlighet og stil. Hos JYSK finner du et...

Selv om du har en liten garderobe, betyr ikke det at du må gi opp drømmen om en fantastisk walk-in closet. Med noen smarte designideer og organisasjonstips kan du maksimere lagringsplassen og få en garderobe som både er funksjonell og stilfull. I denne bloggposten vil jeg dele mine beste designideer for små walk-in closet, slik at du kan få den...

Gardiner er en av de enkleste og mest effektive måtene å gi hjemmet ditt en personlig stil og karakter på. Fra å kontrollere lysinnslipp til å isolere mot støy og kulde, kan gardiner bidra til å skape et koselig og funksjonelt hjem. Og når det gjelder å finne gardiner som passer dine preferanser og budsjett, er IKEA det ultimate stedet å gå til....

Endelig er våren her, og med den kommer tiden for å nyte utendørslivet. Med den nye serien HAVSTEN fra IKEA kan du nå ta utendørsopplevelsen til et helt nytt nivå. HAVSTEN er den perfekte løsningen for deg som vil skape en koselig og avslappende atmosfære på terrassen, i hagen eller på balkongen.

LILLABO-serien fra IKEA er en fantastisk måte å inspirere og engasjere barn som liker å utforske og bygge. Med sine tre- og metallkomponenter og enkel, men allsidig design, gir LILLABO barna muligheten til å være kreative og skape sin egen verden av biler og tog. (BRIO togbane og IKEA LILLABO togbane passer sammen.)