Blått kjøkken: Kombiner funksjonalitet og stil med en unik fargepalett

26.01.2023

Blått kjøkken er en unik og moderne tilnærming til kjøkkeninnredning. Denne fargepaletten gir et friskt og luftig utseende, og kan skape en rolig og avslappende atmosfære i kjøkkenet ditt. En blå fargepalett kan også bidra til å fremheve andre elementer i rommet, som for eksempel benkeplater og kjøkkenapparater. Med en blå farge kan du kombinere funksjonalitet og stil, og skape et kjøkken som er både praktisk og estetisk tiltalende.

Her har vi et moderne blått kjøkken fra Sigdal, dette kjøkkenet passer til de aller fleste hjem. Gullfargede / bronse farget kjøkkenhåndtak og kjøkkenkran passer perfekt til blå kjøkkenfronter.

Høyglansblått kjøkken 

Høyglansblått kjøkken er en unik og sofistikert tilnærming til kjøkkeninnredning. Denne fargepaletten kombinerer en klar blåfarge med en høyglans finish, som gir et moderne og stilfullt utseende. Høyglans finish gir et ekstra nivå av refleksjon og glans til rommet, og gir også en mer robust og vedlikeholdsvennlig overflate. Med en høyglansblå fargepalett kan du skape et unikt og moderne kjøkken som skiller seg ut fra de tradisjonelle kjøkkenstilene.

Herregårdskjøkken i blått

Herregårdskjøkken i blått er en unik og elegant tilnærming til kjøkkeninnredning. Denne fargepaletten gir et tradisjonelt og tidløst utseende, samtidig som den gir en moderne vri. En blå farge gir en rolig og avslappende atmosfære, og passer perfekt for et herregårdskjøkken. Denne fargen kan kombineres med andre naturmaterialer som tre og marmor, for å skape en elegant og sofistikert estetikk. Herregårdskjøkken i blått er en perfekt måte å tilføre en touch av luksus og eleganse til kjøkkenet ditt.

Her er et HTH kjøkken i fargen Midnatts blå, et meget vakkert og moderne kjøkken som passer inn i de aller fleste hjem.

Her er et mørkeblått kjøkken fra HTH, belysningen spiller en veldig viktig rolle her, ser lysere ut i virkeligheten.

Se på dette blå kjøkkenet malt med Lady supreme finish halvblank 5044 blåis fra Jotun. 

"Det er ikke så mye som skal til for at kjøkkenet blir som nytt! I et lite hus på Nøtterøy har et ungt par overtatt familiehuset. Oppgaven min som interiørdesigner var å få kjøkkenet til å virke moderne og ungdommelig, uten at det skulle koste for mye. Løsningen ble derfor å male kjøkkenfrontene fra IKEA, bytte ut benkeplater, vask og kran, fjerne speilet over benken og legge nye fliser. I tillegg ble parketten malt, slik at det gule gulvet ikke skulle forstyrre fargevalget." Les hele artikkelen og se alle bilder, før og etter bilder vises. Å male kjøkkenet ditt i en annen farge gjør virkelig en stor forskjell som du kan se

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.