Blått kjøkken: Kombiner funksjonalitet og stil med en unik fargepalett

26.01.2023

Blått kjøkken er en unik og moderne tilnærming til kjøkkeninnredning. Denne fargepaletten gir et friskt og luftig utseende, og kan skape en rolig og avslappende atmosfære i kjøkkenet ditt. En blå fargepalett kan også bidra til å fremheve andre elementer i rommet, som for eksempel benkeplater og kjøkkenapparater. Med en blå farge kan du kombinere funksjonalitet og stil, og skape et kjøkken som er både praktisk og estetisk tiltalende.

Her har vi et moderne blått kjøkken fra Sigdal, dette kjøkkenet passer til de aller fleste hjem. Gullfargede / bronse farget kjøkkenhåndtak og kjøkkenkran passer perfekt til blå kjøkkenfronter.

Høyglansblått kjøkken 

Høyglansblått kjøkken er en unik og sofistikert tilnærming til kjøkkeninnredning. Denne fargepaletten kombinerer en klar blåfarge med en høyglans finish, som gir et moderne og stilfullt utseende. Høyglans finish gir et ekstra nivå av refleksjon og glans til rommet, og gir også en mer robust og vedlikeholdsvennlig overflate. Med en høyglansblå fargepalett kan du skape et unikt og moderne kjøkken som skiller seg ut fra de tradisjonelle kjøkkenstilene.

Herregårdskjøkken i blått

Herregårdskjøkken i blått er en unik og elegant tilnærming til kjøkkeninnredning. Denne fargepaletten gir et tradisjonelt og tidløst utseende, samtidig som den gir en moderne vri. En blå farge gir en rolig og avslappende atmosfære, og passer perfekt for et herregårdskjøkken. Denne fargen kan kombineres med andre naturmaterialer som tre og marmor, for å skape en elegant og sofistikert estetikk. Herregårdskjøkken i blått er en perfekt måte å tilføre en touch av luksus og eleganse til kjøkkenet ditt.

Her er et HTH kjøkken i fargen Midnatts blå, et meget vakkert og moderne kjøkken som passer inn i de aller fleste hjem.

Her er et mørkeblått kjøkken fra HTH, belysningen spiller en veldig viktig rolle her, ser lysere ut i virkeligheten.

Se på dette blå kjøkkenet malt med Lady supreme finish halvblank 5044 blåis fra Jotun. 

"Det er ikke så mye som skal til for at kjøkkenet blir som nytt! I et lite hus på Nøtterøy har et ungt par overtatt familiehuset. Oppgaven min som interiørdesigner var å få kjøkkenet til å virke moderne og ungdommelig, uten at det skulle koste for mye. Løsningen ble derfor å male kjøkkenfrontene fra IKEA, bytte ut benkeplater, vask og kran, fjerne speilet over benken og legge nye fliser. I tillegg ble parketten malt, slik at det gule gulvet ikke skulle forstyrre fargevalget." Les hele artikkelen og se alle bilder, før og etter bilder vises. Å male kjøkkenet ditt i en annen farge gjør virkelig en stor forskjell som du kan se

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

Velour sofa kan være et godt valg for deg som ønsker en myk og behagelig sofa med en eksklusiv følelse. Stoffet gir en luksuriøs følelse og kan bidra til å skape en hyggelig atmosfære i rommet. Veloursofaer passer godt inn i en rekke ulike interiørstiler, men er kanskje mest assosiert med en mer tradisjonell eller glamorøs stil.

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

"En lys grønn tone. Dette er en lys, vårlig grønntone, med gylne undertoner. Den er sval og omgjengelig. Den føyer seg inn som en gyllen og grønnlig variant av minttonene. Den er mer grønn enn 7555 Soft Mint, men blåligere enn 8281 Pale Linden. Lekker til hele rom; stuer, soverom, kjøkken og barnerom. Står nydelig til blått, fersken og rosa....

"Det nye fargekartet fra LADY bærer tittelen REDISCOVER. Her presenteres en rekke nye farger i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige fargearkiv. Jotuns globale fargesjef Lisbeth Larsen og hennes internasjonale team har nok en gang rettet blikket fremover, og utviklet et nytt, globalt fargekart med vakre farger og paletter som...