BLÅSVERK fra IKEA: Design og funksjonalitet i en vakker lampe

25.02.2023

BLÅSVERK-lampene er ikke bare vakre, men de er også utformet med et øye for praktiske behov. Designeren Carl Öjestam ønsket å skape lamper med spennende design som ville være tilgjengelige til en rimelig pris. For å gjøre dette mulig, fokuserte han på samspillet mellom form og funksjon. Dette gjorde det enklere å pakke, transportere og montere lampene effektivt og smidig.

Et av de unike trekkene ved BLÅSVERK-lampene er at de er delt i to halvdeler - en farget og en hvit plastskjerm - som er kombinert med et matchende aluminiumsrør. Dette designet gir en tidløs lampe med myke former som gir deg et behagelig lys, samtidig som den enkle monteringen gjør den lett å sette opp.

Enten du velger en BLÅSVERK-bordlampe eller taklampe, vil du kunne nyte en elegant og funksjonell belysning som passer inn i ethvert rom. Så hvorfor ikke legge til litt skjønnhet og funksjonalitet i hjemmet ditt med BLÅSVERK-lampene fra IKEA.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.