BILLY: En enkel og funksjonell bokhylle fra IKEA

20.12.2022

Bokhyllen BILLY fra IKEA ble først introdusert i 1979, og har siden blitt en av IKEA's mest populære produkter. Den er kjent for sin enkle og funktionelle design, og er tilgjengelig i en rekke farger og størrelser. Bokhyllen er laget av melamin behandlet fiberboard og har en rett og enkel form.

BILLY bokhylle er tilgjengelig i fargene Hvit, Brunsvart og hvitbeiset eikefiner. Jeg har filmet en rekke BILLY bokhyller her, og jeg ser at det ikke selges en enkelt farge i Norge. Likevel legger jeg ut bildene, da man aldri kan få nok av IKEA-inspirasjon.

En av de mest kjente egenskapene ved BILLY-bokhyllen er at den er fleksibel og kan tilpasses ulike behov. Den kan for eksempel kombineres med forskjellige tilbehør, som skapdører, skuffer og hylleinnsatser, slik at den kan brukes som et skap eller et vitrineskap. Bokhyllen kan også kombineres med andre BILLY-bokhyller for å skape større oppbevaringsløsninger.

BILLY-bokhyllen er også kjent for sin enkle montering og kan monteres på veggen for å spare plass. Den er også lett å rengjøre og holde vedlike, da den kan tørkes av med en fuktig klut.

Til slutt er BILLY-bokhyllen et rimelig valg for de som ønsker en funksjonell og enkel oppbevaringsløsning. Den er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og farger, og kan tilpasses ulike behov og interiørstiler.

Her har jeg lagt ut mange bilder av hvordan bokhyllen BILLY OXBERG ser ut i virkeligheten. Håper du blir inspirert av disse og du kan bruke IKEAs nettside for å få mer inspirasjon.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.