Bilde og fotorammer fra IKEA

09.04.2023

Å legge til bilde- og fotorammer i hjemmet ditt er en flott måte å gjøre rommet ditt mer personlig og innbydende på. Ikke bare gir rammene en måte å vise frem dine favorittminner og eventyr, men de gir også en mulighet til å fremheve og harmonisere med resten av interiørdesignet ditt. I denne blogginnlegget vil vi utforske IKEAs brede utvalg av bilde- og fotorammer, inkludert deres signaturserier som RIBBA, LOMVIKEN, HOVSTA, FISKBO, KNOPPÄNG og mange flere.

Et bredt utvalg av design, størrelser og farger

Enten du foretrekker klassisk eller moderne design, har IKEA en ramme for enhver smak og stil. Fra enkle til utsmykkede, er IKEAs rammer tilgjengelige i en fullstendig rekke størrelser og farger, inkludert hvit, svart, rosa, rød og alt i mellom. Med rimelige priser kan du enkelt finne den perfekte rammen som passer til ethvert rom i hjemmet ditt.

Velg riktig farge og stil

Når du velger en ramme, er det viktig å vurdere hvor du vil bruke den og velge en farge og stil som vil fremheve bildet ditt og harmonisere med interiøret ditt. For eksempel passer en svart bilde ramme godt på en lys vegg, mens en hvit eller sølvramme kan få bildet ditt til å poppe på en mørk overflate. Husk at den rette bilde rammen vil hjelpe til å fremheve, kontrastere eller harmonisere bildene dine med resten av interiørdesignet ditt.

Fullfør rammene dine med bilde monteringer

En bilde montering er en sekundær ramme som sitter mellom bildet ditt og glasset i rammen. Den brukes til dekorasjon og for å hindre at bildet ditt berører glasset. Bilde monteringer er spesielt slående når små utskrifter skal rammes inn i store bilderammer. Med IKEAs rammer er bilde monteringer inkludert, men de kan alltid fjernes hvis du foretrekker å ikke bruke dem. Hver rammebeskrivelse gir all informasjon og målinger du trenger.

Kollasj bilderammer

I dagens digitale tidsalder tar vi flere bilder enn noensinne. Men når ser vi på dem? IKEAs kollasj bilderammer lar deg fylle hjemmet ditt med minner om mennesker du elsker og favorittkunsten din også. Enten du trenger store bilde rammer for flere bilder som skal plasseres over sofaen, eller små for en gallerivegg i gangen, har IKEA et stort utvalg.

Få veggene dine til å leve med kollasj bilderammer

Kollasj bilderammer er en flott måte å vise frem de du elsker og minnene dere har delt. Inspire deg selv og dine gjester med en livlig vegg full av forskjellige bilder og øyeblikk. Du kan velge å organisere bildene etter tema, farge eller bare ved å la dem være tilfeldig plassert. IKEA tilbyr også kollasj bilderammer med ulike former og størrelser, slik at du kan skape en vegg som er unik og personlig.

Bilde- og fotorammer kan være en flott måte å sette ditt eget preg på hjemmet ditt og samtidig skape en hyggelig og personlig atmosfære. Med IKEAs brede utvalg av design, størrelser og farger, er det enkelt å finne en ramme som passer til din personlige stil og interiørdesign. Så hva venter du på? Gjør deg klar til å gi liv til veggene dine med IKEAs bilde- og fotorammer!

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...