Bambus lamper fra IKEA: Et bærekraftig valg for hjemmet ditt

07.03.2023

Bambus er et materiale som lenge har vært verdsatt for sin allsidighet og skjønnhet. IKEA har en serie av bambuslamper som gir deg muligheten til å bringe den naturlige skjønnheten av bambus inn i hjemmet ditt. Disse lampene er både funksjonelle og estetiske, og de passer perfekt inn i en moderne og naturlig innredning.

KNIXHULT Bordlampe
KNIXHULT Bordlampe

La oss starte med KNIXHULT bordlampe. Denne lampen er håndlaget av bambus og er dermed en unik og autentisk lyskilde. Den er perfekt for å lyse opp en leselampe eller som et naturlig blikkfang på et bord eller en hylle. Det myke og varme lyset som denne lampen gir, vil skape en koselig og avslappet atmosfære i rommet.

KNIXHULT Taklampe
KNIXHULT Taklampe
KNIXHULT Gulvlampe
KNIXHULT Gulvlampe
SAXHYTTAN Bordlampe
SAXHYTTAN Bordlampe

SAXHYTTAN bordlampe er en annen unik og håndlaget lampe fra IKEA. Det spesielle designet gir en unik spredning av lys, og det gir en varm og innbydende atmosfære i rommet. Denne lampen er en perfekt gave til en venn eller et familiemedlem som setter pris på naturlig skjønnhet og godt håndverk.

SINNERLIG Taklampe
SINNERLIG Taklampe

SINNERLIG taklampe er en av de mest populære lampene fra IKEA sin bambus-serie. Denne lampen er også håndlaget og er laget av naturlig bambus. Den store, skulpturelle designen gir en dramatisk effekt og gjør den til et vakkert midtpunkt i ethvert rom. Den varme, myke belysningen skaper en avslappende atmosfære i stuen, soverommet eller spisestuen.

SINNERLIG Taklampe
SINNERLIG Taklampe
SINNERLIG Taklampe
SINNERLIG Taklampe
SINNERLIG Gulvlampe
SINNERLIG Gulvlampe
BÖJA Bordlampe
BÖJA Bordlampe

BÖJA bordlampe er også en del av IKEAs bambus-serie. Denne lampen er laget av naturlig bambus og gir et unikt og rustikt utseende. Den spesielle utformingen av lampeskjermen gir en nydelig spredning av lys, og det gir en varm og innbydende atmosfære i rommet. Denne lampen er perfekt for å skape en hyggelig atmosfære i en stue eller som et nattbord.

BÖJA Bordlampe
BÖJA Bordlampe
MISTERHULT Taklampe
MISTERHULT Taklampe

Til slutt vil vi presentere MISTERHULT taklampe. Denne lampen er laget av naturlig bambus og gir et autentisk utseende. Den unike formen på lampen gir et fascinerende spill av lys og skygge, og det skaper en varm og innbydende atmosfære i ethvert rom. Denne lampen er perfekt for å skape en koselig og intim atmosfære på en hytte eller i en stue.

MISTERHULT Taklampe
MISTERHULT Taklampe
MISTERHULT Bordlampe
MISTERHULT Bordlampe
MISTERHULT Bordlampe
MISTERHULT Bordlampe

IKEAs bambuslamper er ikke bare vakre, men de er også bærekraftige og miljøvennlige. Bambus er en fornybar ressurs og et av de mest bærekraftige materialene som finnes. Det er derfor en god idé å velge IKEAs bambuslamper når du vil ha både funksjonalitet og skjønnhet i hjemmet ditt.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...