BALTSAR Arbeidsstol: Kombinasjonen av komfort og stil

01.02.2023

Er du på jakt etter en stol som både ser bra ut og gir deg den komforten du trenger når du sitter ved spisebordet eller kontoret? Da bør du sjekke ut BALTSAR arbeidsstolen fra IKEA!

Denne hvite eller svarte svingstolen vil garantert bli et blikkfang i ditt hjem, samtidig som den gir deg en god sittekomfort. Det skålformede setet og den avrundede formen på seteryggen sørger for at du kan sitte lenge uten å bli sliten i ryggen. 

Sort eller hvit stol

Designeren Carl Öjerstam har skapt en stol som er tilgjengelig i to forskjellige farger, sort eller hvit, slik at du kan velge den som passer best til ditt hjem. Vekten på hele pakken er under 11 kilo, så du trenger ikke bekymre deg for at stolen vil være for tung. BALTSAR arbeidsstol er testet og skal fungere for folk som veier opptil 100 kilo.

BALTSAR arbeidsstol er enkel å montere, og du trenger ingen verktøy eller skruer. Stolen er også enkel å rengjøre, så du kan alltid ha den som ny. Sammenfattende, Baltsar arbeidsstol er en perfekt blanding av funksjonalitet og stil. Med sin justerbare høyde, ergonomiske utforming og slitesterke materialer, er denne stolen et klokt valg for alle som ønsker å forbedre sin arbeidsstilling og oppleve økt produktivitet. Nedenfor har jeg samlet bilder av BALTSAR stolen, filmet i Sofia, Bulgaria.

Video av BALTSAR stoler

Nedenfor finner du 2 forskjellige videoer av BALTSAR stoler, alltid godt å se dem i videoformat slik at du kan se hvordan stolene ser ut i virkeligheten.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...