BALTSAR Arbeidsstol: Kombinasjonen av komfort og stil

01.02.2023

Er du på jakt etter en stol som både ser bra ut og gir deg den komforten du trenger når du sitter ved spisebordet eller kontoret? Da bør du sjekke ut BALTSAR arbeidsstolen fra IKEA!

Denne hvite eller svarte svingstolen vil garantert bli et blikkfang i ditt hjem, samtidig som den gir deg en god sittekomfort. Det skålformede setet og den avrundede formen på seteryggen sørger for at du kan sitte lenge uten å bli sliten i ryggen. 

Sort eller hvit stol

Designeren Carl Öjerstam har skapt en stol som er tilgjengelig i to forskjellige farger, sort eller hvit, slik at du kan velge den som passer best til ditt hjem. Vekten på hele pakken er under 11 kilo, så du trenger ikke bekymre deg for at stolen vil være for tung. BALTSAR arbeidsstol er testet og skal fungere for folk som veier opptil 100 kilo.

BALTSAR arbeidsstol er enkel å montere, og du trenger ingen verktøy eller skruer. Stolen er også enkel å rengjøre, så du kan alltid ha den som ny. Sammenfattende, Baltsar arbeidsstol er en perfekt blanding av funksjonalitet og stil. Med sin justerbare høyde, ergonomiske utforming og slitesterke materialer, er denne stolen et klokt valg for alle som ønsker å forbedre sin arbeidsstilling og oppleve økt produktivitet. Nedenfor har jeg samlet bilder av BALTSAR stolen, filmet i Sofia, Bulgaria.

Video av BALTSAR stoler

Nedenfor finner du 2 forskjellige videoer av BALTSAR stoler, alltid godt å se dem i videoformat slik at du kan se hvordan stolene ser ut i virkeligheten.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...