Bålstedet: Nordmenns nye favoritt for utendørs opplevelser

05.03.2023
Foto: Bålstedet.no
Foto: Bålstedet.no

Bålstedet er en bedrift som virkelig har tatt Norge med storm. Med sin import av innovative og nyskapende produkter har de virkelig gjort seg bemerket. Men det er særlig én ting som har fått nordmenn til å juble, og det er deres eksklusive import av Solo Stove bålpanner.

Foto: Bålstedet.no
Foto: Bålstedet.no

Etter å ha deltatt på sin første messe i 2019, har Bålstedet solgt hundrevis av bålpanner, og stormer nå fremover mot nye høyder. Og det er ikke rart, for disse bålpannene er virkelig rå! De gir deg den ultimate bål-opplevelsen og gjør enhver tur til en minneverdig opplevelse.

Foto: Bålstedet.no
Foto: Bålstedet.no

Men det er ikke bare bålpannene som er verdt å nevne. Bålstedet selger også turkjøkken som kun trenger naturmaterialer som kvister, kongler, pinner og annen biomasse for å fyres opp. Dette gjør at du kan nyte en god middag på tur uten å bære på tungt drivstoff, samtidig som du også tar vare på naturen rundt deg.

Bålstedet er virkelig et sted for alle som elsker å være ute i naturen. Her finner du alt du trenger for å lage et bål og nyte en god middag i naturen, samtidig som du tar vare på miljøet. Med deres fokus på nyskapende og innovative produkter er det ingen tvil om at Bålstedet er et navn vi vil høre mye mer om i fremtiden.

Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...