Bålstedet: Nordmenns nye favoritt for utendørs opplevelser

05.03.2023
Foto: Bålstedet.no
Foto: Bålstedet.no

Bålstedet er en bedrift som virkelig har tatt Norge med storm. Med sin import av innovative og nyskapende produkter har de virkelig gjort seg bemerket. Men det er særlig én ting som har fått nordmenn til å juble, og det er deres eksklusive import av Solo Stove bålpanner.

Foto: Bålstedet.no
Foto: Bålstedet.no

Etter å ha deltatt på sin første messe i 2019, har Bålstedet solgt hundrevis av bålpanner, og stormer nå fremover mot nye høyder. Og det er ikke rart, for disse bålpannene er virkelig rå! De gir deg den ultimate bål-opplevelsen og gjør enhver tur til en minneverdig opplevelse.

Foto: Bålstedet.no
Foto: Bålstedet.no

Men det er ikke bare bålpannene som er verdt å nevne. Bålstedet selger også turkjøkken som kun trenger naturmaterialer som kvister, kongler, pinner og annen biomasse for å fyres opp. Dette gjør at du kan nyte en god middag på tur uten å bære på tungt drivstoff, samtidig som du også tar vare på naturen rundt deg.

Bålstedet er virkelig et sted for alle som elsker å være ute i naturen. Her finner du alt du trenger for å lage et bål og nyte en god middag i naturen, samtidig som du tar vare på miljøet. Med deres fokus på nyskapende og innovative produkter er det ingen tvil om at Bålstedet er et navn vi vil høre mye mer om i fremtiden.

Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.