Elegant og Moderne: AXSTAD Mørk Grå Kjøkken fra IKEA

05.01.2023

"Du trenger ikke å velge mellom stil og funksjon - AXSTAD mørkegrå kjøkkendører gir deg begge deler. Med elegant matt mørkegrå overflate, lekkert design og tradisjonelt innfelt panel gir disse dørene deg et moderne kjøkken med en rustikk vri."

Fargevalg av AXSTAD kjøkken

Her kan du se at AXSTAD kjøkkenet fra IKEA som vi har filmet, kjøkkenet finnes i 3 forskjellige farger, mørk grått som du ser her på bildene og så har du matt blått og matt hvitt å velge mellom.

Hvitevarer og utstyr til dette kjøkkenet

Dette mørkegrå AXSTAD-kjøkkenet er utstyrt med SÄLJAN benkeplate. BREDSJÖN vask og INSJÖN kjøkkenbatteri. Integrert oppvaskmaskin RENGÖRA. SKÄRHAMN håndtak og knotter på skap og skuffer. NCS fargekode for AXSTAD mørkegrå er S 7500-N med glans 5.

Dette AXSTAD-kjøkkenet er filmet av Interiorbutikker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...