AXOR Starck Nature Shower: Et ikonisk tillegg til uterommet ditt

03.05.2023
©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Med en stadig økende lengsel etter å komme nærmere naturen, ser vi også en trend innen arkitekturen hvor uterommet har blitt mer enn bare et sted å oppholde seg, det har blitt et ekstra rom. En av Philippe Starcks designklassikere, AXOR Starck Nature Shower, har funnet sin naturlige plass i denne trenden ved å skape en luksuriøs dusjopplevelse utendørs med sitt ikoniske dusjsøyledesign. Med et enkelt og elegant design som fokuserer på sirkulære og sylindriske former, samt det karakteristiske slanke stigerøret, passer denne arketypen perfekt inn i det eksklusive uterommet så vel som innendørs. Produktene er nå klare for salg, og godkjent for bruk.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Den perfekte balansen mellom inne og ute

AXOR Starck Nature Shower har funnet den perfekte balansen mellom inne og ute med sitt konsekvent enkle design som smelter sammen med omgivelsene og kan passe inn i ulike miljøer, enten det er i den koselige hagen, den urbane terrassen eller på en privat yacht. Det er enkelheten i formspråket som understrekes, hvor temperaturen og vannmengden justeres med sylindriske grep, og hvor den runde takdusjen og den enkle pinnehånddusjen runder av estetikken som fokuserer på det essensielle. Det er også en referanse til naturen i den integrerte teknologien med den omsluttende stråletypen PowderRain som gir et mykt og behagelig sommerregn.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Installasjonen av AXOR Starck Nature Shower gir også individuell frihet og fleksibilitet. Den ikoniske dusjsøylen kan monteres på vegger av alle slags materialer, fra glass og stein til metall og tre. Produktkomponentene er værbestandige, og siden dusjsøylen er enkel å installere og fjerne, er det enkelt å ta den ned og oppbevare den innendørs når temperaturene er under frysepunktet.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

AXOR Starck Nature Shower-kolleksjonen

AXOR Starck Nature Shower-kolleksjonen består av totalt tre designvarianter: to for utendørs bruk, inkludert en med hånddusj, og en for innendørs bruk. Variantene med hånddusj kan tilpasses individuelle velværeønsker med valget mellom Rain- og Monostråle. Den redesignede innendørs dusjsøylen fra Philippe Starck tilbyr også ny komfort takket være den fine PowderRain-teknologien. AXOR Starck Nature Shower er tilgjengelig i mange værbestandige overflater, som matt sort, børstet bronse og en rekke andre AXOR FinishPlus-overflater. Disse imponerer ikke bare med sin lange levetid, men også med strålende farger. For de som ønsker et helhetlig baderomsdesign, matcher armaturkolleksjonene AXOR Uno, AXOR One og AXOR Starck det minimalistiske designet til AXOR Starck dusjsøylen.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Du kan lese mer om AXOR Starck Nature Shower på følgende link: https://www.axor-design.com/no/axor-starck-nature-showe

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.