AXOR Starck Nature Shower: Et ikonisk tillegg til uterommet ditt

03.05.2023
©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Med en stadig økende lengsel etter å komme nærmere naturen, ser vi også en trend innen arkitekturen hvor uterommet har blitt mer enn bare et sted å oppholde seg, det har blitt et ekstra rom. En av Philippe Starcks designklassikere, AXOR Starck Nature Shower, har funnet sin naturlige plass i denne trenden ved å skape en luksuriøs dusjopplevelse utendørs med sitt ikoniske dusjsøyledesign. Med et enkelt og elegant design som fokuserer på sirkulære og sylindriske former, samt det karakteristiske slanke stigerøret, passer denne arketypen perfekt inn i det eksklusive uterommet så vel som innendørs. Produktene er nå klare for salg, og godkjent for bruk.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Den perfekte balansen mellom inne og ute

AXOR Starck Nature Shower har funnet den perfekte balansen mellom inne og ute med sitt konsekvent enkle design som smelter sammen med omgivelsene og kan passe inn i ulike miljøer, enten det er i den koselige hagen, den urbane terrassen eller på en privat yacht. Det er enkelheten i formspråket som understrekes, hvor temperaturen og vannmengden justeres med sylindriske grep, og hvor den runde takdusjen og den enkle pinnehånddusjen runder av estetikken som fokuserer på det essensielle. Det er også en referanse til naturen i den integrerte teknologien med den omsluttende stråletypen PowderRain som gir et mykt og behagelig sommerregn.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Installasjonen av AXOR Starck Nature Shower gir også individuell frihet og fleksibilitet. Den ikoniske dusjsøylen kan monteres på vegger av alle slags materialer, fra glass og stein til metall og tre. Produktkomponentene er værbestandige, og siden dusjsøylen er enkel å installere og fjerne, er det enkelt å ta den ned og oppbevare den innendørs når temperaturene er under frysepunktet.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

AXOR Starck Nature Shower-kolleksjonen

AXOR Starck Nature Shower-kolleksjonen består av totalt tre designvarianter: to for utendørs bruk, inkludert en med hånddusj, og en for innendørs bruk. Variantene med hånddusj kan tilpasses individuelle velværeønsker med valget mellom Rain- og Monostråle. Den redesignede innendørs dusjsøylen fra Philippe Starck tilbyr også ny komfort takket være den fine PowderRain-teknologien. AXOR Starck Nature Shower er tilgjengelig i mange værbestandige overflater, som matt sort, børstet bronse og en rekke andre AXOR FinishPlus-overflater. Disse imponerer ikke bare med sin lange levetid, men også med strålende farger. For de som ønsker et helhetlig baderomsdesign, matcher armaturkolleksjonene AXOR Uno, AXOR One og AXOR Starck det minimalistiske designet til AXOR Starck dusjsøylen.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Du kan lese mer om AXOR Starck Nature Shower på følgende link: https://www.axor-design.com/no/axor-starck-nature-showe

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...