AXOR Starck Nature Shower: Et ikonisk tillegg til uterommet ditt

03.05.2023
©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Med en stadig økende lengsel etter å komme nærmere naturen, ser vi også en trend innen arkitekturen hvor uterommet har blitt mer enn bare et sted å oppholde seg, det har blitt et ekstra rom. En av Philippe Starcks designklassikere, AXOR Starck Nature Shower, har funnet sin naturlige plass i denne trenden ved å skape en luksuriøs dusjopplevelse utendørs med sitt ikoniske dusjsøyledesign. Med et enkelt og elegant design som fokuserer på sirkulære og sylindriske former, samt det karakteristiske slanke stigerøret, passer denne arketypen perfekt inn i det eksklusive uterommet så vel som innendørs. Produktene er nå klare for salg, og godkjent for bruk.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Den perfekte balansen mellom inne og ute

AXOR Starck Nature Shower har funnet den perfekte balansen mellom inne og ute med sitt konsekvent enkle design som smelter sammen med omgivelsene og kan passe inn i ulike miljøer, enten det er i den koselige hagen, den urbane terrassen eller på en privat yacht. Det er enkelheten i formspråket som understrekes, hvor temperaturen og vannmengden justeres med sylindriske grep, og hvor den runde takdusjen og den enkle pinnehånddusjen runder av estetikken som fokuserer på det essensielle. Det er også en referanse til naturen i den integrerte teknologien med den omsluttende stråletypen PowderRain som gir et mykt og behagelig sommerregn.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Installasjonen av AXOR Starck Nature Shower gir også individuell frihet og fleksibilitet. Den ikoniske dusjsøylen kan monteres på vegger av alle slags materialer, fra glass og stein til metall og tre. Produktkomponentene er værbestandige, og siden dusjsøylen er enkel å installere og fjerne, er det enkelt å ta den ned og oppbevare den innendørs når temperaturene er under frysepunktet.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

AXOR Starck Nature Shower-kolleksjonen

AXOR Starck Nature Shower-kolleksjonen består av totalt tre designvarianter: to for utendørs bruk, inkludert en med hånddusj, og en for innendørs bruk. Variantene med hånddusj kan tilpasses individuelle velværeønsker med valget mellom Rain- og Monostråle. Den redesignede innendørs dusjsøylen fra Philippe Starck tilbyr også ny komfort takket være den fine PowderRain-teknologien. AXOR Starck Nature Shower er tilgjengelig i mange værbestandige overflater, som matt sort, børstet bronse og en rekke andre AXOR FinishPlus-overflater. Disse imponerer ikke bare med sin lange levetid, men også med strålende farger. For de som ønsker et helhetlig baderomsdesign, matcher armaturkolleksjonene AXOR Uno, AXOR One og AXOR Starck det minimalistiske designet til AXOR Starck dusjsøylen.

©AXOR/Hansgrohe SE
©AXOR/Hansgrohe SE

Du kan lese mer om AXOR Starck Nature Shower på følgende link: https://www.axor-design.com/no/axor-starck-nature-showe

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...