AUBO Nordic Kjøkken: Minimalistisk Stil i 15 Farger

01.02.2023
Julius Jakhelln Bodø
Julius Jakhelln Bodø

Er du på jakt etter et nytt kjøkken med en minimalistisk stil? Da bør du sjekke ut AUBO Nordic-serien! Med 15 forskjellige farger å velge mellom, er det sikkert at du vil finne den perfekte farge for ditt hjem.

De utskårne dørene i Nordic-serien har et mer kvadratisk uttrykk enn det du finner i AUBOs klassiske Toscana-kjøkken, noe som gjør dem enkle å tilpasse til alle typer bygg og interiørstil. Dørene er kledd med en folie som gir en elegant, matt overflate, og som samtidig gjør det enkelt å holde dørene rene. Bare vri opp en klut med vann og litt oppvaskmiddel, og støv og smuss vil være historie.

Nordic-serien er også tilgjengelig som vitrinefront, noe som gir deg enda flere muligheter for å tilpasse kjøkkenet ditt til dine behov. Så hvorfor ikke sjekke ut AUBO Nordic-serien i dag?

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.