AUBO Coffee Oak Line kjøkken

23.02.2023
Julius Jakhelln Bodø
Julius Jakhelln Bodø

Velkommen til en verden av luksuriøse kjøkken med AUBO Oak Line! Dette er mer enn bare et kjøkken - det er en opplevelse av eleganse og funksjonalitet. Oak Line-kjøkkenet er designet med de mest eksklusive materialene og avanserte teknologiene for å gi deg et kjøkken som er både vakkert og praktisk.

Det er ikke bare det estetiske ved Oak Line som er imponerende. Kjøkkenet er også utrolig slitesterkt og motstandsdyktig mot riper og flekker, takket være den høye kvaliteten på materialene som er brukt. Med denne løsningen vil du få et kjøkken som vil vare i mange år og som vil være like imponerende år etter år.

I tillegg til det praktiske og holdbare ved Oak Line, er kjøkkenet også utrolig funksjonelt. Med smarte oppbevaringsløsninger og godt gjennomtenkte detaljer, vil Oak Line-kjøkkenet hjelpe deg å holde orden på alt fra kjøkkenutstyr til matvarer. Med Oak Line vil du kunne utnytte hver kvadratmeter i kjøkkenet på en optimal måte, slik at du kan få et kjøkken som fungerer akkurat slik du ønsker det.

Her finner du AUBO Coffee Oak kjøkken, Modena hvit, vegg malt i Jotun Wisdom 20145. Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på Julius Jakhelln AS i Bodø. Klikk for større bilde!   

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.