AUBO Coffee Oak Line kjøkken

23.02.2023
Julius Jakhelln Bodø
Julius Jakhelln Bodø

Velkommen til en verden av luksuriøse kjøkken med AUBO Oak Line! Dette er mer enn bare et kjøkken - det er en opplevelse av eleganse og funksjonalitet. Oak Line-kjøkkenet er designet med de mest eksklusive materialene og avanserte teknologiene for å gi deg et kjøkken som er både vakkert og praktisk.

Det er ikke bare det estetiske ved Oak Line som er imponerende. Kjøkkenet er også utrolig slitesterkt og motstandsdyktig mot riper og flekker, takket være den høye kvaliteten på materialene som er brukt. Med denne løsningen vil du få et kjøkken som vil vare i mange år og som vil være like imponerende år etter år.

I tillegg til det praktiske og holdbare ved Oak Line, er kjøkkenet også utrolig funksjonelt. Med smarte oppbevaringsløsninger og godt gjennomtenkte detaljer, vil Oak Line-kjøkkenet hjelpe deg å holde orden på alt fra kjøkkenutstyr til matvarer. Med Oak Line vil du kunne utnytte hver kvadratmeter i kjøkkenet på en optimal måte, slik at du kan få et kjøkken som fungerer akkurat slik du ønsker det.

Her finner du AUBO Coffee Oak kjøkken, Modena hvit, vegg malt i Jotun Wisdom 20145. Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på Julius Jakhelln AS i Bodø. Klikk for større bilde!   

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...