AUBO Coffee Oak Line kjøkken

23.02.2023
Julius Jakhelln Bodø
Julius Jakhelln Bodø

Velkommen til en verden av luksuriøse kjøkken med AUBO Oak Line! Dette er mer enn bare et kjøkken - det er en opplevelse av eleganse og funksjonalitet. Oak Line-kjøkkenet er designet med de mest eksklusive materialene og avanserte teknologiene for å gi deg et kjøkken som er både vakkert og praktisk.

Det er ikke bare det estetiske ved Oak Line som er imponerende. Kjøkkenet er også utrolig slitesterkt og motstandsdyktig mot riper og flekker, takket være den høye kvaliteten på materialene som er brukt. Med denne løsningen vil du få et kjøkken som vil vare i mange år og som vil være like imponerende år etter år.

I tillegg til det praktiske og holdbare ved Oak Line, er kjøkkenet også utrolig funksjonelt. Med smarte oppbevaringsløsninger og godt gjennomtenkte detaljer, vil Oak Line-kjøkkenet hjelpe deg å holde orden på alt fra kjøkkenutstyr til matvarer. Med Oak Line vil du kunne utnytte hver kvadratmeter i kjøkkenet på en optimal måte, slik at du kan få et kjøkken som fungerer akkurat slik du ønsker det.

Her finner du AUBO Coffee Oak kjøkken, Modena hvit, vegg malt i Jotun Wisdom 20145. Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på Julius Jakhelln AS i Bodø. Klikk for større bilde!   

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...