ÄSPINGE minikjøkken fra IKEA - Enkel montering, praktisk og stilren løsning

14.03.2023

Hvis du har et lite kjøkken eller en leilighet med begrenset plass, kan det være en utfordring å finne et funksjonelt og stilfullt kjøkken som passer dine behov. Men nå har IKEA kommet med en løsning som kan hjelpe deg å løse dette problemet - ÄSPINGE minikjøkken.

ÄSPINGE minikjøkken er et enkelt og brukervennlig kjøkken som du kan enkelt montere selv. Med ÄSPINGE minikjøkken kan du kjøpe det om morgenen og lage et festmåltid til vennene dine om kvelden. Dette kjøkkenet tilbyr både åpen og lukket oppbevaring i en blanding av svart metall og askemønstret folie for å gi et personlig uttrykk med mye særpreg.

De to hengende åpne vegghyllene kan plasseres til venstre, høyre eller i midten, og er perfekte for å vise frem ting du liker. Veggplata som beskytter mot sprut har en grunn hylle hvor du kan pynte med små ting eller sette krydder, friske urter, olje og eddik for å ha dem i nærheten når du lager mat.

Skapdøra i svart metall har en justerbar wire-oppbevaring på innsiden som kan brukes til flate ting som lokk og skjærefjøler. Denne døra henger alltid på venstre side av kjøkkenet, mens døra i askemønster passer sammen med vegghyllene og skuffekassene laget i samme materiale. Den henger alltid på høyre side under oppvaskkummen.

Med 3 skuffekasser med filt under for jevn åpning og lukking, kan du organisere bestikk og redskaper på en effektiv måte. Skuffestoppere hindrer at skuffer faller ut. Plasser knaggene på innsiden av skapdørene eller på innsiden eller utsiden av kjøkkenstammen, og personliggjør ved å henge opp håndklær og redskaper og andre ting av ulik form, materiale og farge.

ÄSPINGE minikjøkken har en oppvaskkum og benkeplate i rustfritt stål, et hygienisk og robust materiale som er enkelt å holde rent. Du trenger ikke å spesialkutte siden benkeplata leveres med forhåndsborte hull til FYNDIG oppvaskkum, 46x40 LAGAN, Lagan blandebatteri og LILLVIKEN vannlås. For å frigjøre plass på benkeplata eller rydde opp etter et måltid, kan du sette TILLREDA bærbar platetopp inn i metallskapet eller henge den på kroker. TILLREDA mikrobølgeovn passer inne i skapet også. Hvitevarer selges separat.

ÄSPINGE minikjøkken er perfekt for små hjem eller hybler der plass er en utfordring, eller for de som ønsker å utnytte en ubrukt krok eller et hjørne til å lage et funksjonelt kjøkken. Det er enkelt å montere og lett å vedlikeholde, med en rustfri benkeplate og en oppvaskkum som er enkel å holde ren.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no, IKEA, Sofia, Bulgaria.