ÄSPINGE minikjøkken fra IKEA - Enkel montering, praktisk og stilren løsning

14.03.2023

Hvis du har et lite kjøkken eller en leilighet med begrenset plass, kan det være en utfordring å finne et funksjonelt og stilfullt kjøkken som passer dine behov. Men nå har IKEA kommet med en løsning som kan hjelpe deg å løse dette problemet - ÄSPINGE minikjøkken.

ÄSPINGE minikjøkken er et enkelt og brukervennlig kjøkken som du kan enkelt montere selv. Med ÄSPINGE minikjøkken kan du kjøpe det om morgenen og lage et festmåltid til vennene dine om kvelden. Dette kjøkkenet tilbyr både åpen og lukket oppbevaring i en blanding av svart metall og askemønstret folie for å gi et personlig uttrykk med mye særpreg.

De to hengende åpne vegghyllene kan plasseres til venstre, høyre eller i midten, og er perfekte for å vise frem ting du liker. Veggplata som beskytter mot sprut har en grunn hylle hvor du kan pynte med små ting eller sette krydder, friske urter, olje og eddik for å ha dem i nærheten når du lager mat.

Skapdøra i svart metall har en justerbar wire-oppbevaring på innsiden som kan brukes til flate ting som lokk og skjærefjøler. Denne døra henger alltid på venstre side av kjøkkenet, mens døra i askemønster passer sammen med vegghyllene og skuffekassene laget i samme materiale. Den henger alltid på høyre side under oppvaskkummen.

Med 3 skuffekasser med filt under for jevn åpning og lukking, kan du organisere bestikk og redskaper på en effektiv måte. Skuffestoppere hindrer at skuffer faller ut. Plasser knaggene på innsiden av skapdørene eller på innsiden eller utsiden av kjøkkenstammen, og personliggjør ved å henge opp håndklær og redskaper og andre ting av ulik form, materiale og farge.

ÄSPINGE minikjøkken har en oppvaskkum og benkeplate i rustfritt stål, et hygienisk og robust materiale som er enkelt å holde rent. Du trenger ikke å spesialkutte siden benkeplata leveres med forhåndsborte hull til FYNDIG oppvaskkum, 46x40 LAGAN, Lagan blandebatteri og LILLVIKEN vannlås. For å frigjøre plass på benkeplata eller rydde opp etter et måltid, kan du sette TILLREDA bærbar platetopp inn i metallskapet eller henge den på kroker. TILLREDA mikrobølgeovn passer inne i skapet også. Hvitevarer selges separat.

ÄSPINGE minikjøkken er perfekt for små hjem eller hybler der plass er en utfordring, eller for de som ønsker å utnytte en ubrukt krok eller et hjørne til å lage et funksjonelt kjøkken. Det er enkelt å montere og lett å vedlikeholde, med en rustfri benkeplate og en oppvaskkum som er enkel å holde ren.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no, IKEA, Sofia, Bulgaria.