ÄSPINGE minikjøkken fra IKEA - Enkel montering, praktisk og stilren løsning

14.03.2023

Hvis du har et lite kjøkken eller en leilighet med begrenset plass, kan det være en utfordring å finne et funksjonelt og stilfullt kjøkken som passer dine behov. Men nå har IKEA kommet med en løsning som kan hjelpe deg å løse dette problemet - ÄSPINGE minikjøkken.

ÄSPINGE minikjøkken er et enkelt og brukervennlig kjøkken som du kan enkelt montere selv. Med ÄSPINGE minikjøkken kan du kjøpe det om morgenen og lage et festmåltid til vennene dine om kvelden. Dette kjøkkenet tilbyr både åpen og lukket oppbevaring i en blanding av svart metall og askemønstret folie for å gi et personlig uttrykk med mye særpreg.

De to hengende åpne vegghyllene kan plasseres til venstre, høyre eller i midten, og er perfekte for å vise frem ting du liker. Veggplata som beskytter mot sprut har en grunn hylle hvor du kan pynte med små ting eller sette krydder, friske urter, olje og eddik for å ha dem i nærheten når du lager mat.

Skapdøra i svart metall har en justerbar wire-oppbevaring på innsiden som kan brukes til flate ting som lokk og skjærefjøler. Denne døra henger alltid på venstre side av kjøkkenet, mens døra i askemønster passer sammen med vegghyllene og skuffekassene laget i samme materiale. Den henger alltid på høyre side under oppvaskkummen.

Med 3 skuffekasser med filt under for jevn åpning og lukking, kan du organisere bestikk og redskaper på en effektiv måte. Skuffestoppere hindrer at skuffer faller ut. Plasser knaggene på innsiden av skapdørene eller på innsiden eller utsiden av kjøkkenstammen, og personliggjør ved å henge opp håndklær og redskaper og andre ting av ulik form, materiale og farge.

ÄSPINGE minikjøkken har en oppvaskkum og benkeplate i rustfritt stål, et hygienisk og robust materiale som er enkelt å holde rent. Du trenger ikke å spesialkutte siden benkeplata leveres med forhåndsborte hull til FYNDIG oppvaskkum, 46x40 LAGAN, Lagan blandebatteri og LILLVIKEN vannlås. For å frigjøre plass på benkeplata eller rydde opp etter et måltid, kan du sette TILLREDA bærbar platetopp inn i metallskapet eller henge den på kroker. TILLREDA mikrobølgeovn passer inne i skapet også. Hvitevarer selges separat.

ÄSPINGE minikjøkken er perfekt for små hjem eller hybler der plass er en utfordring, eller for de som ønsker å utnytte en ubrukt krok eller et hjørne til å lage et funksjonelt kjøkken. Det er enkelt å montere og lett å vedlikeholde, med en rustfri benkeplate og en oppvaskkum som er enkel å holde ren.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no, IKEA, Sofia, Bulgaria.