ÄSPINGE minikjøkken fra IKEA - Enkel montering, praktisk og stilren løsning

14.03.2023

Hvis du har et lite kjøkken eller en leilighet med begrenset plass, kan det være en utfordring å finne et funksjonelt og stilfullt kjøkken som passer dine behov. Men nå har IKEA kommet med en løsning som kan hjelpe deg å løse dette problemet - ÄSPINGE minikjøkken.

ÄSPINGE minikjøkken er et enkelt og brukervennlig kjøkken som du kan enkelt montere selv. Med ÄSPINGE minikjøkken kan du kjøpe det om morgenen og lage et festmåltid til vennene dine om kvelden. Dette kjøkkenet tilbyr både åpen og lukket oppbevaring i en blanding av svart metall og askemønstret folie for å gi et personlig uttrykk med mye særpreg.

De to hengende åpne vegghyllene kan plasseres til venstre, høyre eller i midten, og er perfekte for å vise frem ting du liker. Veggplata som beskytter mot sprut har en grunn hylle hvor du kan pynte med små ting eller sette krydder, friske urter, olje og eddik for å ha dem i nærheten når du lager mat.

Skapdøra i svart metall har en justerbar wire-oppbevaring på innsiden som kan brukes til flate ting som lokk og skjærefjøler. Denne døra henger alltid på venstre side av kjøkkenet, mens døra i askemønster passer sammen med vegghyllene og skuffekassene laget i samme materiale. Den henger alltid på høyre side under oppvaskkummen.

Med 3 skuffekasser med filt under for jevn åpning og lukking, kan du organisere bestikk og redskaper på en effektiv måte. Skuffestoppere hindrer at skuffer faller ut. Plasser knaggene på innsiden av skapdørene eller på innsiden eller utsiden av kjøkkenstammen, og personliggjør ved å henge opp håndklær og redskaper og andre ting av ulik form, materiale og farge.

ÄSPINGE minikjøkken har en oppvaskkum og benkeplate i rustfritt stål, et hygienisk og robust materiale som er enkelt å holde rent. Du trenger ikke å spesialkutte siden benkeplata leveres med forhåndsborte hull til FYNDIG oppvaskkum, 46x40 LAGAN, Lagan blandebatteri og LILLVIKEN vannlås. For å frigjøre plass på benkeplata eller rydde opp etter et måltid, kan du sette TILLREDA bærbar platetopp inn i metallskapet eller henge den på kroker. TILLREDA mikrobølgeovn passer inne i skapet også. Hvitevarer selges separat.

ÄSPINGE minikjøkken er perfekt for små hjem eller hybler der plass er en utfordring, eller for de som ønsker å utnytte en ubrukt krok eller et hjørne til å lage et funksjonelt kjøkken. Det er enkelt å montere og lett å vedlikeholde, med en rustfri benkeplate og en oppvaskkum som er enkel å holde ren.

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Det er ingenting som kan forvandle atmosfæren i en spisestue mer enn en vakker lampe som svever elegant over spisebordet. Men hvor langt skal egentlig lampen henge for å skape den ideelle belysningen? Og hvilken lyspære bør du velge for å få den rette stemningen?

Når det kommer til soveromsmøbler, kan det være en utfordring å finne deler som matcher sømløst. Imidlertid har serien [Landscape] fra [AIKO] gjort det enkelt å skape en sammenhengende og rustikk stil på soverommet ditt. I denne artikkelen skal vi utforske det fantastiske blå garderobeskapet med speildører fra denne kolleksjonen, som ikke bare...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no, IKEA, Sofia, Bulgaria.