ÄSPINGE minikjøkken fra IKEA - Enkel montering, praktisk og stilren løsning

14.03.2023

Hvis du har et lite kjøkken eller en leilighet med begrenset plass, kan det være en utfordring å finne et funksjonelt og stilfullt kjøkken som passer dine behov. Men nå har IKEA kommet med en løsning som kan hjelpe deg å løse dette problemet - ÄSPINGE minikjøkken.

ÄSPINGE minikjøkken er et enkelt og brukervennlig kjøkken som du kan enkelt montere selv. Med ÄSPINGE minikjøkken kan du kjøpe det om morgenen og lage et festmåltid til vennene dine om kvelden. Dette kjøkkenet tilbyr både åpen og lukket oppbevaring i en blanding av svart metall og askemønstret folie for å gi et personlig uttrykk med mye særpreg.

De to hengende åpne vegghyllene kan plasseres til venstre, høyre eller i midten, og er perfekte for å vise frem ting du liker. Veggplata som beskytter mot sprut har en grunn hylle hvor du kan pynte med små ting eller sette krydder, friske urter, olje og eddik for å ha dem i nærheten når du lager mat.

Skapdøra i svart metall har en justerbar wire-oppbevaring på innsiden som kan brukes til flate ting som lokk og skjærefjøler. Denne døra henger alltid på venstre side av kjøkkenet, mens døra i askemønster passer sammen med vegghyllene og skuffekassene laget i samme materiale. Den henger alltid på høyre side under oppvaskkummen.

Med 3 skuffekasser med filt under for jevn åpning og lukking, kan du organisere bestikk og redskaper på en effektiv måte. Skuffestoppere hindrer at skuffer faller ut. Plasser knaggene på innsiden av skapdørene eller på innsiden eller utsiden av kjøkkenstammen, og personliggjør ved å henge opp håndklær og redskaper og andre ting av ulik form, materiale og farge.

ÄSPINGE minikjøkken har en oppvaskkum og benkeplate i rustfritt stål, et hygienisk og robust materiale som er enkelt å holde rent. Du trenger ikke å spesialkutte siden benkeplata leveres med forhåndsborte hull til FYNDIG oppvaskkum, 46x40 LAGAN, Lagan blandebatteri og LILLVIKEN vannlås. For å frigjøre plass på benkeplata eller rydde opp etter et måltid, kan du sette TILLREDA bærbar platetopp inn i metallskapet eller henge den på kroker. TILLREDA mikrobølgeovn passer inne i skapet også. Hvitevarer selges separat.

ÄSPINGE minikjøkken er perfekt for små hjem eller hybler der plass er en utfordring, eller for de som ønsker å utnytte en ubrukt krok eller et hjørne til å lage et funksjonelt kjøkken. Det er enkelt å montere og lett å vedlikeholde, med en rustfri benkeplate og en oppvaskkum som er enkel å holde ren.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no, IKEA, Sofia, Bulgaria.