Arbeid med stil: En gjennomgang av IKEA skrivebord

17.03.2023

Skrivebordet er en av de viktigste møblene i et hjemmekontor eller arbeidsområde, og det er derfor viktig å finne et som passer til dine behov og din stil. IKEA har et bredt utvalg av skrivebord i ulike stiler, størrelser og farger som kan passe til ethvert hjem.

HEMNES
HEMNES
HEMNES
HEMNES
HEMNES
HEMNES

Et av de mest populære skrivebordene fra IKEA er HEMNES skrivebord. Dette skrivebordet har en klassisk og tidløs design, og er laget av solid furu. Det er tilgjengelig i både hvitt og svartbrunt, og har flere praktiske skuffer og hyller for oppbevaring av kontorutstyr og dokumenter.

VEBJÖRN
VEBJÖRN

Et annet populært valg er VEBJÖRN skrivebord, som har en moderne, rustik og minimalistisk design.

ALEX
ALEX
ALEX
ALEX

For de som trenger ekstra lagringsplass, er ALEX skrivebord et godt valg. Dette skrivebordet har flere skuffer og hyller for oppbevaring av kontorutstyr og dokumenter. Det er tilgjengelig i både hvitt, gråturkis og svartbrunt, og har en moderne og stilren design.

LOMMARP
LOMMARP

Hvis du foretrekker et mer unikt og stilfullt skrivebord, kan LOMMARP skrivebord være et godt alternativ. Dette skrivebordet har en rund form og er laget av solid eik. Det har også en integrert skuff og hyller for oppbevaring av kontorutstyr.

MICKE
MICKE

For de som har begrenset med plass, er MICKE skrivebord et godt valg. Dette skrivebordet har en kompakt størrelse og flere praktiske skuffer og hyller for oppbevaring. Det er tilgjengelig i flere forskjellige farger, slik at du kan finne en som passer til din stil.

HAUGA
HAUGA

HAUGA skrivebord er et annet godt valg for de som trenger ekstra lagringsplass. Dette skrivebordet har en moderne og stilren design, og flere skuffer og hyller for oppbevaring av kontorutstyr og dokumenter.

LAGKAPTEN / MITTBACK
LAGKAPTEN / MITTBACK
LAGKAPTEN / MITTBACK
LAGKAPTEN / MITTBACK
LAGKAPTEN / MITTBACK
LAGKAPTEN / MITTBACK

For de som liker å ha en skreddersydd arbeidsstasjon, kan LAGKAPTEN/MITTBACK skrivebord være et godt valg. Dette skrivebordet er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og kan tilpasses etter dine behov. Det har også flere praktiske hyller og skuffer for oppbevaring av kontorutstyr og dokumenter.

KULLABERG
KULLABERG

KULLABERG skrivebord kommer i en enkel og elegant stil som passer inn i de fleste hjem og arbeidsområder. Skrivebordet kan også matches med en rekke andre møbler fra IKEA, slik at du kan skape en helhetlig stil i hjemmekontoret eller arbeidsområdet ditt.

LILLÅSEN
LILLÅSEN

Til slutt er LILLÅSEN skrivebord et godt valg for de som liker en naturlig og minimalistisk design. Dette skrivebordet er laget av solid bambus og har en enkel og stilren design. Det har også en stor skuff for oppbevaring av kontorutstyr. 

Alt i alt er IKEA et flott sted å starte når du skal finne et nytt skrivebord til hjemmekontoret eller arbeidsområdet ditt. Med et bredt utvalg av skrivebord, tilbehør og bærekraftige produkter, kan du finne et skrivebord som passer til dine behov og budsjett.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Tekst og Foto: Interiørbutikker