Arbeid med stil: En gjennomgang av IKEA skrivebord

17.03.2023

Skrivebordet er en av de viktigste møblene i et hjemmekontor eller arbeidsområde, og det er derfor viktig å finne et som passer til dine behov og din stil. IKEA har et bredt utvalg av skrivebord i ulike stiler, størrelser og farger som kan passe til ethvert hjem.

HEMNES
HEMNES
HEMNES
HEMNES
HEMNES
HEMNES

Et av de mest populære skrivebordene fra IKEA er HEMNES skrivebord. Dette skrivebordet har en klassisk og tidløs design, og er laget av solid furu. Det er tilgjengelig i både hvitt og svartbrunt, og har flere praktiske skuffer og hyller for oppbevaring av kontorutstyr og dokumenter.

VEBJÖRN
VEBJÖRN

Et annet populært valg er VEBJÖRN skrivebord, som har en moderne, rustik og minimalistisk design.

ALEX
ALEX
ALEX
ALEX

For de som trenger ekstra lagringsplass, er ALEX skrivebord et godt valg. Dette skrivebordet har flere skuffer og hyller for oppbevaring av kontorutstyr og dokumenter. Det er tilgjengelig i både hvitt, gråturkis og svartbrunt, og har en moderne og stilren design.

LOMMARP
LOMMARP

Hvis du foretrekker et mer unikt og stilfullt skrivebord, kan LOMMARP skrivebord være et godt alternativ. Dette skrivebordet har en rund form og er laget av solid eik. Det har også en integrert skuff og hyller for oppbevaring av kontorutstyr.

MICKE
MICKE

For de som har begrenset med plass, er MICKE skrivebord et godt valg. Dette skrivebordet har en kompakt størrelse og flere praktiske skuffer og hyller for oppbevaring. Det er tilgjengelig i flere forskjellige farger, slik at du kan finne en som passer til din stil.

HAUGA
HAUGA

HAUGA skrivebord er et annet godt valg for de som trenger ekstra lagringsplass. Dette skrivebordet har en moderne og stilren design, og flere skuffer og hyller for oppbevaring av kontorutstyr og dokumenter.

LAGKAPTEN / MITTBACK
LAGKAPTEN / MITTBACK
LAGKAPTEN / MITTBACK
LAGKAPTEN / MITTBACK
LAGKAPTEN / MITTBACK
LAGKAPTEN / MITTBACK

For de som liker å ha en skreddersydd arbeidsstasjon, kan LAGKAPTEN/MITTBACK skrivebord være et godt valg. Dette skrivebordet er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og kan tilpasses etter dine behov. Det har også flere praktiske hyller og skuffer for oppbevaring av kontorutstyr og dokumenter.

KULLABERG
KULLABERG

KULLABERG skrivebord kommer i en enkel og elegant stil som passer inn i de fleste hjem og arbeidsområder. Skrivebordet kan også matches med en rekke andre møbler fra IKEA, slik at du kan skape en helhetlig stil i hjemmekontoret eller arbeidsområdet ditt.

LILLÅSEN
LILLÅSEN

Til slutt er LILLÅSEN skrivebord et godt valg for de som liker en naturlig og minimalistisk design. Dette skrivebordet er laget av solid bambus og har en enkel og stilren design. Det har også en stor skuff for oppbevaring av kontorutstyr. 

Alt i alt er IKEA et flott sted å starte når du skal finne et nytt skrivebord til hjemmekontoret eller arbeidsområdet ditt. Med et bredt utvalg av skrivebord, tilbehør og bærekraftige produkter, kan du finne et skrivebord som passer til dine behov og budsjett.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...

Tekst og Foto: Interiørbutikker