Sofakomfort på sitt beste: ÄPPLARYD sofa fra IKEA

03.02.2023

Hvis du ser etter en sofa som både ser stilfull ut og føles komfortabelt, bør du definitivt vurdere ÄPPLARYD sofa fra IKEA. Sofaen har en ubesværet eleganse med en enkel design og et mykt, skreddersydd trekk som gjør den så behagelig å sitte på. De slanke beina gir sofaen et rolig og luftig utseende.

Balansert silhuett og et uttrykksfullt utseende gjør ÄPPLARYD sofa en perfekt base for å personliggjøre din stue med puter og pledd. Sofaen er også utstyrt med myke trekk og fyldige puter med pocketfjærer, som gir støtte for ulike stillinger - enten du vil sitte oppreist eller slappe av med en bok.

ÄPPLARYD sofa finnes i flere størrelser og former, slik at du kan finne den som passer best i ditt hjem. Du kan også velge mellom to farger: Lejde grå/svart og Lejde lys grå. Enten du har et lite eller stort rom, vil ÄPPLARYD sofa være en flott tillegg til ditt hjem. Alt i alt er ÄPPLARYD sofa en utmerket kombinasjon av stil og komfort, og en fantastisk valg for deg som ser etter en sofa du kan nyte i årevis.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.