AFTONSPARV-kolleksjonen tar barn med på en spennende reise til verdensrommet

30.09.2023

I oktober lanserer IKEA den nye AFTONSPARV-kolleksjonen for barn. Kolleksjonen har blitt til gjennom workshops med unge rom-entusiaster mellom 3 og 7 år. Inspirert av barnas nysgjerrighet og kunnskap om verdensrommet, inneholder kolleksjonen produkter som oppmuntrer til kreativitet, fantasi og rollespill.

– Vi ble overrasket over hvor mye kunnskap barna hadde om solsystemet og verdensrommet, sier Marta Krupińska, en av designerne hos IKEA.

– Selv om vitenskapen har mye å avdekke om universet, gir det også rom for fantasifulle tanker og ideer. Leken har ingen grenser.

AFTONSPARV er designet med tanke på å passe til alle typer barns lek og utforskning.

I kolleksjonen finner du myke astronauter og romvesener, fingerdukker og en pute – alt laget av 100% resirkulert polyester. I tillegg til dette, har vi også et rakettleketelt av papp, lamper, sengetekstiler og gardiner som lyser i mørket.

Foto: IKEA

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...