AFTONSPARV-kolleksjonen tar barn med på en spennende reise til verdensrommet

30.09.2023

I oktober lanserer IKEA den nye AFTONSPARV-kolleksjonen for barn. Kolleksjonen har blitt til gjennom workshops med unge rom-entusiaster mellom 3 og 7 år. Inspirert av barnas nysgjerrighet og kunnskap om verdensrommet, inneholder kolleksjonen produkter som oppmuntrer til kreativitet, fantasi og rollespill.

– Vi ble overrasket over hvor mye kunnskap barna hadde om solsystemet og verdensrommet, sier Marta Krupińska, en av designerne hos IKEA.

– Selv om vitenskapen har mye å avdekke om universet, gir det også rom for fantasifulle tanker og ideer. Leken har ingen grenser.

AFTONSPARV er designet med tanke på å passe til alle typer barns lek og utforskning.

I kolleksjonen finner du myke astronauter og romvesener, fingerdukker og en pute – alt laget av 100% resirkulert polyester. I tillegg til dette, har vi også et rakettleketelt av papp, lamper, sengetekstiler og gardiner som lyser i mørket.

Foto: IKEA

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...