Elegante benkeplater fra IKEA

15.01.2023

"På IKEA kan du velge mellom benkeplater i ferdigkappede standardstørrelser eller benkeplater som er spesialtilpasset til nettopp ditt behov. Med benkeplateplanleggeren kan du teste ulike løsninger og materialer, og sammenligne prisene." 

8 forskjellige benkeplater

Benkeplater fra IKEA er et populært valg for mange som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt. IKEA tilbyr et bredt utvalg av benkeplater i ulike farger, materialer og stiler, slik at det er noe for alle. Her skal vi se på 8 forskjellige benkeplater fra IKEA, SKOGSÅ, EKBACKEN, MÖLLEKULLA, KARLBY, SÄLJAN, PINNARP, BARKABODA og VRENA. (Bildene er tatt av Interiørbutikker.no i Bulgaria, så du bør se bort fra prislapper, du må multiplisere prisen med rundt 5 for å få norske priser. Se IKEAs norske nettside for gjeldende priser.) 

EKBACKEN
EKBACKEN

EKBACKEN Benkeplater

EKBACKEN er en av IKEAs mest populære benkeplater. Her ser vi på alle jeg har filmet, har skrevet navnene deres, artikkelnummeret finner du på hvert bilde om du er interessert, bare søk det opp på IKEAs nettsider. Klikk på bildene for best resultat.

IKEA tilbyr benkeplater i flere forskjellige materialer, som laminat, kompositt, stein og tre. Laminat er et rimelig alternativ som er motstandsdyktig mot flekker og lett å rengjøre. Kompositt er laget av komposittmaterialer og har et naturlig utseende, men er også motstandsdyktig mot flekker og lett å rengjøre. Benkeplater i stein, som granitt og marmor, gir et mer luksuriøst utseende, men krever litt mer vedlikehold. Benkeplater i tre gir et varmt og naturlig utseende, men krever litt mer vedlikehold.

SÄLJAN Benkeplate, eikemønstret/laminat
SÄLJAN Benkeplate, eikemønstret/laminat

SÄLJAN Benkeplater

PINNARP Benkeplate, valnøtt/finer
PINNARP Benkeplate, valnøtt/finer

PINNARP Benkeplater

Liker du BODBYN-kjøkkenet over med PINNARP benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her.

SKOGSÅ Benkeplate, eik/finer
SKOGSÅ Benkeplate, eik/finer

SKOGSÅ Benkeplate

Liker du LERHYTTAN kjøkkenet over med SKOGSÅ benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her.

MÖLLEKULLA Benkeplate, eik/finer
MÖLLEKULLA Benkeplate, eik/finer

MÖLLEKULLA Benkeplate

Liker du KUNGSBACKA kjøkkenet over med MÖLLEKULLA benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her. MÖLLEKULLA benkeplate fungerer også godt som benkeplate på kjøkkenøy, som du kan se på kjøkkenet over.

BARKABODA Benkeplate, valnøtt/finer
BARKABODA Benkeplate, valnøtt/finer

BARKABODA Benkeplate

Liker du dette LERHYTTAN kjøkkenet over med BARKABODA benkeplate, har du flere bilder og videoer her.

VRENA Benkeplate, eik/finer
VRENA Benkeplate, eik/finer

VRENA Benkeplate

KARLBY Benkeplate, valnøtt/finer
KARLBY Benkeplate, valnøtt/finer

KARLBY Benkeplate

IKEA benkeplater er et godt valg for deg som ønsker å oppgradere kjøkkenet ditt uten å bruke for mye penger. Deres benkeplater er rimelige, tilgjengelige i mange forskjellige design og materialer og enkel å installere. I tillegg tilbyr IKEA også et bredt utvalg av kjøkken tilbehør som passer perfekt til benkeplatene.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.