Elegante benkeplater fra IKEA

15.01.2023

"På IKEA kan du velge mellom benkeplater i ferdigkappede standardstørrelser eller benkeplater som er spesialtilpasset til nettopp ditt behov. Med benkeplateplanleggeren kan du teste ulike løsninger og materialer, og sammenligne prisene." 

8 forskjellige benkeplater

Benkeplater fra IKEA er et populært valg for mange som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt. IKEA tilbyr et bredt utvalg av benkeplater i ulike farger, materialer og stiler, slik at det er noe for alle. Her skal vi se på 8 forskjellige benkeplater fra IKEA, SKOGSÅ, EKBACKEN, MÖLLEKULLA, KARLBY, SÄLJAN, PINNARP, BARKABODA og VRENA. (Bildene er tatt av Interiørbutikker.no i Bulgaria, så du bør se bort fra prislapper, du må multiplisere prisen med rundt 5 for å få norske priser. Se IKEAs norske nettside for gjeldende priser.) 

EKBACKEN
EKBACKEN

EKBACKEN Benkeplater

EKBACKEN er en av IKEAs mest populære benkeplater. Her ser vi på alle jeg har filmet, har skrevet navnene deres, artikkelnummeret finner du på hvert bilde om du er interessert, bare søk det opp på IKEAs nettsider. Klikk på bildene for best resultat.

IKEA tilbyr benkeplater i flere forskjellige materialer, som laminat, kompositt, stein og tre. Laminat er et rimelig alternativ som er motstandsdyktig mot flekker og lett å rengjøre. Kompositt er laget av komposittmaterialer og har et naturlig utseende, men er også motstandsdyktig mot flekker og lett å rengjøre. Benkeplater i stein, som granitt og marmor, gir et mer luksuriøst utseende, men krever litt mer vedlikehold. Benkeplater i tre gir et varmt og naturlig utseende, men krever litt mer vedlikehold.

SÄLJAN Benkeplate, eikemønstret/laminat
SÄLJAN Benkeplate, eikemønstret/laminat

SÄLJAN Benkeplater

PINNARP Benkeplate, valnøtt/finer
PINNARP Benkeplate, valnøtt/finer

PINNARP Benkeplater

Liker du BODBYN-kjøkkenet over med PINNARP benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her.

SKOGSÅ Benkeplate, eik/finer
SKOGSÅ Benkeplate, eik/finer

SKOGSÅ Benkeplate

Liker du LERHYTTAN kjøkkenet over med SKOGSÅ benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her.

MÖLLEKULLA Benkeplate, eik/finer
MÖLLEKULLA Benkeplate, eik/finer

MÖLLEKULLA Benkeplate

Liker du KUNGSBACKA kjøkkenet over med MÖLLEKULLA benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her. MÖLLEKULLA benkeplate fungerer også godt som benkeplate på kjøkkenøy, som du kan se på kjøkkenet over.

BARKABODA Benkeplate, valnøtt/finer
BARKABODA Benkeplate, valnøtt/finer

BARKABODA Benkeplate

Liker du dette LERHYTTAN kjøkkenet over med BARKABODA benkeplate, har du flere bilder og videoer her.

VRENA Benkeplate, eik/finer
VRENA Benkeplate, eik/finer

VRENA Benkeplate

KARLBY Benkeplate, valnøtt/finer
KARLBY Benkeplate, valnøtt/finer

KARLBY Benkeplate

IKEA benkeplater er et godt valg for deg som ønsker å oppgradere kjøkkenet ditt uten å bruke for mye penger. Deres benkeplater er rimelige, tilgjengelige i mange forskjellige design og materialer og enkel å installere. I tillegg tilbyr IKEA også et bredt utvalg av kjøkken tilbehør som passer perfekt til benkeplatene.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...