Elegante benkeplater fra IKEA

15.01.2023

"På IKEA kan du velge mellom benkeplater i ferdigkappede standardstørrelser eller benkeplater som er spesialtilpasset til nettopp ditt behov. Med benkeplateplanleggeren kan du teste ulike løsninger og materialer, og sammenligne prisene." 

8 forskjellige benkeplater

Benkeplater fra IKEA er et populært valg for mange som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt. IKEA tilbyr et bredt utvalg av benkeplater i ulike farger, materialer og stiler, slik at det er noe for alle. Her skal vi se på 8 forskjellige benkeplater fra IKEA, SKOGSÅ, EKBACKEN, MÖLLEKULLA, KARLBY, SÄLJAN, PINNARP, BARKABODA og VRENA. (Bildene er tatt av Interiørbutikker.no i Bulgaria, så du bør se bort fra prislapper, du må multiplisere prisen med rundt 5 for å få norske priser. Se IKEAs norske nettside for gjeldende priser.) 

EKBACKEN
EKBACKEN

EKBACKEN Benkeplater

EKBACKEN er en av IKEAs mest populære benkeplater. Her ser vi på alle jeg har filmet, har skrevet navnene deres, artikkelnummeret finner du på hvert bilde om du er interessert, bare søk det opp på IKEAs nettsider. Klikk på bildene for best resultat.

IKEA tilbyr benkeplater i flere forskjellige materialer, som laminat, kompositt, stein og tre. Laminat er et rimelig alternativ som er motstandsdyktig mot flekker og lett å rengjøre. Kompositt er laget av komposittmaterialer og har et naturlig utseende, men er også motstandsdyktig mot flekker og lett å rengjøre. Benkeplater i stein, som granitt og marmor, gir et mer luksuriøst utseende, men krever litt mer vedlikehold. Benkeplater i tre gir et varmt og naturlig utseende, men krever litt mer vedlikehold.

SÄLJAN Benkeplate, eikemønstret/laminat
SÄLJAN Benkeplate, eikemønstret/laminat

SÄLJAN Benkeplater

PINNARP Benkeplate, valnøtt/finer
PINNARP Benkeplate, valnøtt/finer

PINNARP Benkeplater

Liker du BODBYN-kjøkkenet over med PINNARP benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her.

SKOGSÅ Benkeplate, eik/finer
SKOGSÅ Benkeplate, eik/finer

SKOGSÅ Benkeplate

Liker du LERHYTTAN kjøkkenet over med SKOGSÅ benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her.

MÖLLEKULLA Benkeplate, eik/finer
MÖLLEKULLA Benkeplate, eik/finer

MÖLLEKULLA Benkeplate

Liker du KUNGSBACKA kjøkkenet over med MÖLLEKULLA benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her. MÖLLEKULLA benkeplate fungerer også godt som benkeplate på kjøkkenøy, som du kan se på kjøkkenet over.

BARKABODA Benkeplate, valnøtt/finer
BARKABODA Benkeplate, valnøtt/finer

BARKABODA Benkeplate

Liker du dette LERHYTTAN kjøkkenet over med BARKABODA benkeplate, har du flere bilder og videoer her.

VRENA Benkeplate, eik/finer
VRENA Benkeplate, eik/finer

VRENA Benkeplate

KARLBY Benkeplate, valnøtt/finer
KARLBY Benkeplate, valnøtt/finer

KARLBY Benkeplate

IKEA benkeplater er et godt valg for deg som ønsker å oppgradere kjøkkenet ditt uten å bruke for mye penger. Deres benkeplater er rimelige, tilgjengelige i mange forskjellige design og materialer og enkel å installere. I tillegg tilbyr IKEA også et bredt utvalg av kjøkken tilbehør som passer perfekt til benkeplatene.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...