Elegante benkeplater fra IKEA

15.01.2023

"På IKEA kan du velge mellom benkeplater i ferdigkappede standardstørrelser eller benkeplater som er spesialtilpasset til nettopp ditt behov. Med benkeplateplanleggeren kan du teste ulike løsninger og materialer, og sammenligne prisene." 

8 forskjellige benkeplater

Benkeplater fra IKEA er et populært valg for mange som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt. IKEA tilbyr et bredt utvalg av benkeplater i ulike farger, materialer og stiler, slik at det er noe for alle. Her skal vi se på 8 forskjellige benkeplater fra IKEA, SKOGSÅ, EKBACKEN, MÖLLEKULLA, KARLBY, SÄLJAN, PINNARP, BARKABODA og VRENA. (Bildene er tatt av Interiørbutikker.no i Bulgaria, så du bør se bort fra prislapper, du må multiplisere prisen med rundt 5 for å få norske priser. Se IKEAs norske nettside for gjeldende priser.) 

EKBACKEN
EKBACKEN

EKBACKEN Benkeplater

EKBACKEN er en av IKEAs mest populære benkeplater. Her ser vi på alle jeg har filmet, har skrevet navnene deres, artikkelnummeret finner du på hvert bilde om du er interessert, bare søk det opp på IKEAs nettsider. Klikk på bildene for best resultat.

IKEA tilbyr benkeplater i flere forskjellige materialer, som laminat, kompositt, stein og tre. Laminat er et rimelig alternativ som er motstandsdyktig mot flekker og lett å rengjøre. Kompositt er laget av komposittmaterialer og har et naturlig utseende, men er også motstandsdyktig mot flekker og lett å rengjøre. Benkeplater i stein, som granitt og marmor, gir et mer luksuriøst utseende, men krever litt mer vedlikehold. Benkeplater i tre gir et varmt og naturlig utseende, men krever litt mer vedlikehold.

SÄLJAN Benkeplate, eikemønstret/laminat
SÄLJAN Benkeplate, eikemønstret/laminat

SÄLJAN Benkeplater

PINNARP Benkeplate, valnøtt/finer
PINNARP Benkeplate, valnøtt/finer

PINNARP Benkeplater

Liker du BODBYN-kjøkkenet over med PINNARP benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her.

SKOGSÅ Benkeplate, eik/finer
SKOGSÅ Benkeplate, eik/finer

SKOGSÅ Benkeplate

Liker du LERHYTTAN kjøkkenet over med SKOGSÅ benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her.

MÖLLEKULLA Benkeplate, eik/finer
MÖLLEKULLA Benkeplate, eik/finer

MÖLLEKULLA Benkeplate

Liker du KUNGSBACKA kjøkkenet over med MÖLLEKULLA benkeplate, finner du mange bilder og videoer av dette kjøkkenet her. MÖLLEKULLA benkeplate fungerer også godt som benkeplate på kjøkkenøy, som du kan se på kjøkkenet over.

BARKABODA Benkeplate, valnøtt/finer
BARKABODA Benkeplate, valnøtt/finer

BARKABODA Benkeplate

Liker du dette LERHYTTAN kjøkkenet over med BARKABODA benkeplate, har du flere bilder og videoer her.

VRENA Benkeplate, eik/finer
VRENA Benkeplate, eik/finer

VRENA Benkeplate

KARLBY Benkeplate, valnøtt/finer
KARLBY Benkeplate, valnøtt/finer

KARLBY Benkeplate

IKEA benkeplater er et godt valg for deg som ønsker å oppgradere kjøkkenet ditt uten å bruke for mye penger. Deres benkeplater er rimelige, tilgjengelige i mange forskjellige design og materialer og enkel å installere. I tillegg tilbyr IKEA også et bredt utvalg av kjøkken tilbehør som passer perfekt til benkeplatene.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...