5 tips til et koseligere hjem

03.04.2019

- Bruk samme farger, tekstiler og teksturer i alle rom i huset, og sett det sammen på nye spennende måter i de forskjellige rommene.

- Gjør hjemmet ditt personlig med bilder, tekstiler eller gjenstander som betyr noe for deg, men lag «nye drakter» på de for å få de til å passe bedre inn med din stil. Bilderammer, spraylakk, sy om eller bare la de være som de er for ett blikkfang

- Få større møbler av god kvalitet i nøytrale farger hjelper til med å få en god «base» i rommet og ved hjelp av tekstiler, blomster eller annen dekor kan du endre hele stilen og følelsen på ett blunk.

- Sett sammen i grupper. For at hjernen vår skal lese en god historie når vi kommer inn i ett hjem, er det viktig at man setter punktum. Dette gjør man ved at man grupperer ting i rommet. Bilder, blomster, dekor og tekstiler bør bli satt sammen i grupper enten på vegg, bord eller hyller. Lag en bildevegg innenfor ett gitt område istedenfor henge bildene på en bein linje over hele rommet.

- Dekorer kjøkkenet med ting du faktisk bruker, og som ikke må flyttes på hver gang du skal bruke kjøkkenet. Trefjøler, krydder, og ferske urter/ grønnsaker kan virkelig gjøre hvilket som helst kjøkken ti ganger bedre.

Kathe Løseth. 

Les hele hjemmereportasjet av Kathe Løseth her: https://www.interiorbutikker.no/l/fordeler-ved-a-vaere-en-interior-instagrammer/