17 mai borddekking på budsjett

17.04.2020

Med noen uker igjen til 17 mai tenkte eg å dele litt inspirasjon til borddekkingen. Eg bor ilag med samboeren min i vårt oppussingsobjekt, og de fleste som har pusset opp vet at oppussing tar mye tid og penger, då er det ekstra viktig at man kan feire høgtider og merkedager uten at det koster alt for mye.

Det skal ikke så mye til for å pynte og få den riktige og fine stemningen. Eg har brukt litt dekor som eg har fra før som røde roser og telysholdere. Også har eg kjøpt flagg til 99 kr, pynteband til 14,90 kr, sløyfer til bakpå stolene til 33 kr og telys i rødt, hvitt og blått. All pynten kom på litt over 500 kr og det er pynt man kan ha flere 17 mai frem i tid.

Klikk for større bilder!

Pyntebandene er veldig fine for med de så handler det bare om å være litt kreativ så kan man bruke de til omtrent alt, eg har knytt de i en sløyfe rundt stetten på glassene men man kan også knyte de rundt vaser, dekor og bestikk. Eg syntes det var vanskelig å finne servietter som eg likte, så då gjor eg noe så enkelt som å ta en vanlig hvit serviett og brette i såkalt «buffet pouch» også la eg pyntebandet imellom lommene og festet det på baksiden. Nille og Europris har mye fin pynt som ikke koster så mye. Bordet mitt på 17 mai blir bare så vidt annerledes for eg skal ha duk, ekte blomstrer og dekke på til flere. Så når det kommer til pyntingen gjelder det bare å prøve seg fram og finne ut hva man sjøl synes er fint!

Tekst: Benedicte Hoddevik (2019)

Foto: https://www.instagram.com/interiorbybenedicte/