10 hjem malt i Jotun Dijon Yellow 10001

23.09.2022

"En sprek okergul tone for de som er klare for litt energi! Mange elsker kombinasjonen av okergult, rødt og grønt fordi det skaper orientalske og lune interiører. Tankene går til kelimtepper, lykter og myke tekstiler. Men de kan også gjøres mer moderne i kombinasjon med for eksempel mørke gråtoner." NCS fargekode for Dijon Yellow 10001 fra Jotun er S 4030-Y20R.

Her finner du alle blogginnlegg "10 hjem malt i fargen" samlet.   

Her finner du vegg malt i Jotun Statement Blue og Dijon Yellow. Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på XL Bygg i Bodø. Klikk for større bilde.   

Direktelenke til Jotun Dijon Yellow 10001 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Interiørbutikker.no driver også en nettside som heter Mauritz Interior & Design, den er for de som vil se litt mer av hva som finnes i møbelbutikker ute i Europa hvor vi er og filmer mye. Vi har filmet over 100 forskjellige IKEA-kjøkken, noe som settes stor pris på.

"En gyllenbrun tone. Dette er en gyllenbrun tone med klare hint av brunt, som er varm og spennende i møte med en rekke farger. Lekker til mørk brunt, til lyse gule og beige toner, samt spennende til blått." NCS fargekode for Jotun Impression er 3210-Y25R.