10 hjem malt i Jotun Blek Sand 1016

17.09.2022

"En gråaktig beige (greige) tone. Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone, den er mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene. Sammen med farger som LADY 1233 Mohair og LADY 486 Silke er den spesielt flott. Her kan man velge mellom LADY 9918 Klassisk Hvit og LADY 1624 Letthet på listverket"

Les mer om fargen på jotuns inspirasjonsblogg 

Her finner du alle blogginnlegg "10 hjem malt i fargen" samlet.   

Direktelenke til Jotun Blek Sand 1016 bilder fra Instagram Pinterest og Google.

Turned rundt spisebord og Swing spisestoler fra Bolia. "Turned-bordene er laget av bærekraftig FSC-sertifisert tre, de er slitesterke og kompletteres av et estetisk tiltalende ytre. Det slanke og diskrete designspråket gjør hvert bord egnet for mindre hjem eller steder, og gir akkurat nok plass til at alle funksjoner kan imøtekommes, og mye mer."

Jeg ser at mange spør etter gode oppbevaringsplasser for sko og andre ting i hallen. Mange ønsker at det skal være diskret og praktisk og romslig. STÄLL fra IKEA er definitivt praktisk og diskret. Siden den bare er 17 cm dyp, tar den ikke mye plass i kanskje en smal hall. "IKEA Ställ skoskap med 4 rom, hvit 96x17x90 cm." ...

"Tromøy, her hvitmalt, er en "kameleonmodell" som er like lett å integrere i et mer nostalgisk kjøkkenmiljø. F.eks. med antikke grepsknotter, sprutvegg av hvite glasserte annofliser og kanskje litt kobber-kuriosa på veggen."

Det er veldig enkelt å oppgradere din balkong eller terrasse med RUNNEN gulvplater. Det er tre forskjellige farger å velge mellom, Beige, Brunbeisen vist på bildene her og så har du Mørk grå. Prisene på bildet kan avvike fra dagens gjeldende priser.

Caisa sofa fra Bolia. "Caisa er en modulsofa med et raffinert og elegant uttrykk. Den enkle silhuetten og designens sirlige detaljer refererer til selve essensen av skandinavisk design."