9 tips for å innrede et funksjonelt og stilfullt lite bad

24.02.2023

Innredning av små bad kan være en utfordring, men med noen enkle triks kan du utnytte plassen optimalt og skape en funksjonell og stilfull oase. Her er 9 tips til å innrede små bad.

Tenk smart med lagring

Lagring er viktig på et lite bad. Velg smarte løsninger, som for eksempel hyller, kurver og skap som passer inn i små områder. En hylle over toalettet eller et hjørneskap kan gi mye ekstra lagringsplass.

Speil på veggen

Et stort speil på veggen kan gi følelsen av at badet er større enn det egentlig er. Velg et speil med innebygd lys for å gi ekstra belysning og et luksuriøst preg.

Velg en dusjnisje

Hvis du har plass til det, velg en dusjnisje i stedet for en dusjkabinett. Dette vil gi mer plass og åpenhet i rommet.

Gjør det personlig

Selv om badet er lite, betyr ikke det at det må være kjedelig. Legg til personlige elementer, som bilder, planter og fargerike håndklær for å gjøre det mer innbydende.

Velg lyse farger

Lyse farger, som hvitt, beige og lyseblå, kan gi følelsen av at rommet er større og mer åpent. Unngå mørke farger som kan gjøre rommet trangere.

Legg til tekstur

For å gi litt dybde og interesse til rommet, kan du legge til tekstur på veggene eller gulvet. Velg fliser med en bølget eller taktile overflate for å gi en ekstra dimensjon.

Gå for store fliser

Store fliser kan gi et inntrykk av større rom og er også lettere å vedlikeholde og rengjøre.

Velg riktig belysning

God belysning er viktig på et bad, spesielt på et lite bad. Velg en blanding av overhead belysning og frittstående lamper for å gi tilstrekkelig lys og skape en koselig atmosfære.

Gå for minimalistisk design

Mindre er ofte mer når det kommer til små bad. Velg minimalistiske møbler og tilbehør for å skape et rent og enkelt utseende.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...