8 kjøkken fra IKEA som passer perfekt til deg og ditt hjem

03.01.2023

Når det kommer til å velge kjøkken, er det viktig å finne et som passer til både dine behov og stil. IKEA tilbyr et stort utvalg av kjøkkenmodeller, så det kan være vanskelig å vite hvilken som er best for deg. Derfor har vi samlet over 8 kjøkkenmodeller fra IKEA som kan være perfekte for deg og ditt hjem. Hvis du vil se over 100 IKEA-kjøkken som vi har filmet, klikk på lenken nedenfor.

Stensund

Her ser vi to Stensund-kjøkken fra IKEA, det ene er i lysegrønt som nylig ble lansert, så har du den klassiske beige fargen som Stensund-modellen er kjent for. Det skal visstnok være et hvitt Stensund-kjøkken, men jeg har ikke funnet noe sånt, så jeg har ikke bilde av det.

Bodbyn

Her ser vi to Bodbyn kjøkken fra IKEA, det ene er i grått og det andre i hvitt. Bodbyn er et kjøkken med rustikk og landlig stil, kjøkkenfronter er med en strukturert overflate, som gir inntrykk av gamle, naturlige materialer.

Kungsbacka

Kungsbacka er et kjøkken med modern og eksklusiv stil. Det har sorte fronter med en glatt overflate, som gir et utseende av høykvalitets materialer. Du ser ofte Kungsbacka med kjøkkenøy i IKEA-varehusene.

Järsta

Järsta kjøkken fra IKEA er et fargerikt kjøkken med sin høyglans turkise farge, liker du lyse farger er ikke Järsta et dårlig alternativ. Det er vanlig for meg å se Järsta sammen med Ringhult på IKEA varehus, så den blandingen er god.

Kallarp

Her har vi 2 forskjellige Kallarp kjøkken fra IKEA. Nylig ble det lansert en ny farge, lys gråblå, men den er ikke tilgjengelig på det norske markedet, men jeg viser den likevel, hvorfor ikke, vi er her for inspirasjon. Du finner flere bilder av alle IKEA kjøkken på lenken øverst i artikkelen.

Bodarp

Her har vi 2 forskjellige Bodarp-kjøkken fra IKEA, du kan se hvor godt kjøkkenfrontene passer for eksempel til mørke Askersund, men det er mest vanlig å se modellen helt frittstående i sin karakteristiske grågrønne farge.

Voxtorp

Her har vi 2 forskjellige Voxtorp kjøkken fra IKEA, hvit og mørk grå. Voxtorp er en klassisk kjøkkenmodell med tidløs stil.

Lerhyttan

Lerhyttan er et kjøkken med industriell og rå stil. Den har sorte fronter med en strukturert overflate, som gir inntrykk av stål og betong. Det er vanlig å se Lerhyttan-kjøkkenet med Vadholma kjøkkenøy fra IKEA, akkurat den på bildet over.

Uansett hvilken stil du foretrekker, har IKEA et kjøkkenmodell som passer perfekt til deg og ditt hjem. Ta en titt på disse 8 forslagene og se om du finner det kjøkkenet som passer best for deg. Alle bildene er tatt av Interiørbutikker.no i samarbeid med vår andre nettside Mauritz Interiør & Design.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...