8 kjøkken fra IKEA som passer perfekt til deg og ditt hjem

03.01.2023

Når det kommer til å velge kjøkken, er det viktig å finne et som passer til både dine behov og stil. IKEA tilbyr et stort utvalg av kjøkkenmodeller, så det kan være vanskelig å vite hvilken som er best for deg. Derfor har vi samlet over 8 kjøkkenmodeller fra IKEA som kan være perfekte for deg og ditt hjem. Hvis du vil se over 100 IKEA-kjøkken som vi har filmet, klikk på lenken nedenfor.

Stensund

Her ser vi to Stensund-kjøkken fra IKEA, det ene er i lysegrønt som nylig ble lansert, så har du den klassiske beige fargen som Stensund-modellen er kjent for. Det skal visstnok være et hvitt Stensund-kjøkken, men jeg har ikke funnet noe sånt, så jeg har ikke bilde av det.

Bodbyn

Her ser vi to Bodbyn kjøkken fra IKEA, det ene er i grått og det andre i hvitt. Bodbyn er et kjøkken med rustikk og landlig stil, kjøkkenfronter er med en strukturert overflate, som gir inntrykk av gamle, naturlige materialer.

Kungsbacka

Kungsbacka er et kjøkken med modern og eksklusiv stil. Det har sorte fronter med en glatt overflate, som gir et utseende av høykvalitets materialer. Du ser ofte Kungsbacka med kjøkkenøy i IKEA-varehusene.

Järsta

Järsta kjøkken fra IKEA er et fargerikt kjøkken med sin høyglans turkise farge, liker du lyse farger er ikke Järsta et dårlig alternativ. Det er vanlig for meg å se Järsta sammen med Ringhult på IKEA varehus, så den blandingen er god.

Kallarp

Her har vi 2 forskjellige Kallarp kjøkken fra IKEA. Nylig ble det lansert en ny farge, lys gråblå, men den er ikke tilgjengelig på det norske markedet, men jeg viser den likevel, hvorfor ikke, vi er her for inspirasjon. Du finner flere bilder av alle IKEA kjøkken på lenken øverst i artikkelen.

Bodarp

Her har vi 2 forskjellige Bodarp-kjøkken fra IKEA, du kan se hvor godt kjøkkenfrontene passer for eksempel til mørke Askersund, men det er mest vanlig å se modellen helt frittstående i sin karakteristiske grågrønne farge.

Voxtorp

Her har vi 2 forskjellige Voxtorp kjøkken fra IKEA, hvit og mørk grå. Voxtorp er en klassisk kjøkkenmodell med tidløs stil.

Lerhyttan

Lerhyttan er et kjøkken med industriell og rå stil. Den har sorte fronter med en strukturert overflate, som gir inntrykk av stål og betong. Det er vanlig å se Lerhyttan-kjøkkenet med Vadholma kjøkkenøy fra IKEA, akkurat den på bildet over.

Uansett hvilken stil du foretrekker, har IKEA et kjøkkenmodell som passer perfekt til deg og ditt hjem. Ta en titt på disse 8 forslagene og se om du finner det kjøkkenet som passer best for deg. Alle bildene er tatt av Interiørbutikker.no i samarbeid med vår andre nettside Mauritz Interiør & Design.

Norsk håndverk og design har funnet veien inn på bryllupslistene, og populariteten øker stadig. Sommeren er en tid fylt med bryllup og romantikk, og det er nå tydelig at nye generasjoner setter pris på ekte håndverk, norsk design og varig kvalitet. Hadeland Glassverk, kjent for sitt imponerende håndverk, er et eksempel på en bedrift som opplever...

Hadeland Glassverk har nylig lansert en serie med vakre glassvaser og lyslykter i en nydelig blåfarge som tar tankene til himmel, hav og forfriskende bad. Siccori-serien, som består av Siccorivasene, er kjennetegnet av sine myke former og tilbyr tre ulike størrelser som er perfekte for å imøtekomme behovene til forskjellige typer blomster og...

Utemøbler ser gjerne litt pjuskete ut etter en vinter i boden eller utendørs. Veldig mye blir fint etter en vask, men det kan bli enda finere om du gir det et strøk med maling! Det finnes maling som passer til både treverk og metall. Har du for eksempel en benk, en stol eller et bord, er det verken tidkrevende eller...

Den populære bilde-TV-en fra Samsung har akkurat fått enda flere tilpasningsmuligheter, og kan nå harmonisere med en enda bredere rekke individuelle smaker og interiørstiler. The Frame er den perfekte symbiosen mellom kunst og teknologi, skapt for å smelte sømløst inn i ethvert hjem. Takket være det nye samarbeidet med FRAME IT kan man nå velge...

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...