8 kjøkken fra IKEA som passer perfekt til deg og ditt hjem

03.01.2023

Når det kommer til å velge kjøkken, er det viktig å finne et som passer til både dine behov og stil. IKEA tilbyr et stort utvalg av kjøkkenmodeller, så det kan være vanskelig å vite hvilken som er best for deg. Derfor har vi samlet over 8 kjøkkenmodeller fra IKEA som kan være perfekte for deg og ditt hjem. Hvis du vil se over 100 IKEA-kjøkken som vi har filmet, klikk på lenken nedenfor.

Stensund

Her ser vi to Stensund-kjøkken fra IKEA, det ene er i lysegrønt som nylig ble lansert, så har du den klassiske beige fargen som Stensund-modellen er kjent for. Det skal visstnok være et hvitt Stensund-kjøkken, men jeg har ikke funnet noe sånt, så jeg har ikke bilde av det.

Bodbyn

Her ser vi to Bodbyn kjøkken fra IKEA, det ene er i grått og det andre i hvitt. Bodbyn er et kjøkken med rustikk og landlig stil, kjøkkenfronter er med en strukturert overflate, som gir inntrykk av gamle, naturlige materialer.

Kungsbacka

Kungsbacka er et kjøkken med modern og eksklusiv stil. Det har sorte fronter med en glatt overflate, som gir et utseende av høykvalitets materialer. Du ser ofte Kungsbacka med kjøkkenøy i IKEA-varehusene.

Järsta

Järsta kjøkken fra IKEA er et fargerikt kjøkken med sin høyglans turkise farge, liker du lyse farger er ikke Järsta et dårlig alternativ. Det er vanlig for meg å se Järsta sammen med Ringhult på IKEA varehus, så den blandingen er god.

Kallarp

Her har vi 2 forskjellige Kallarp kjøkken fra IKEA. Nylig ble det lansert en ny farge, lys gråblå, men den er ikke tilgjengelig på det norske markedet, men jeg viser den likevel, hvorfor ikke, vi er her for inspirasjon. Du finner flere bilder av alle IKEA kjøkken på lenken øverst i artikkelen.

Bodarp

Her har vi 2 forskjellige Bodarp-kjøkken fra IKEA, du kan se hvor godt kjøkkenfrontene passer for eksempel til mørke Askersund, men det er mest vanlig å se modellen helt frittstående i sin karakteristiske grågrønne farge.

Voxtorp

Her har vi 2 forskjellige Voxtorp kjøkken fra IKEA, hvit og mørk grå. Voxtorp er en klassisk kjøkkenmodell med tidløs stil.

Lerhyttan

Lerhyttan er et kjøkken med industriell og rå stil. Den har sorte fronter med en strukturert overflate, som gir inntrykk av stål og betong. Det er vanlig å se Lerhyttan-kjøkkenet med Vadholma kjøkkenøy fra IKEA, akkurat den på bildet over.

Uansett hvilken stil du foretrekker, har IKEA et kjøkkenmodell som passer perfekt til deg og ditt hjem. Ta en titt på disse 8 forslagene og se om du finner det kjøkkenet som passer best for deg. Alle bildene er tatt av Interiørbutikker.no i samarbeid med vår andre nettside Mauritz Interiør & Design.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...