5 tips for å velge det perfekte nattbordet fra IKEA

28.12.2022

Nattbord fra IKEA er en populær valgmulighet for mange når det kommer til å kjøpe nye nattbord. IKEA har et stort utvalg av nattbord i ulike stiler, farger og prisklasser, noe som gjør at det er lett å finne et nattbord som passer til den enkeltes behov og stil. Du har nattbord fra seriene MALM, VIKHAMMER, HEMNES, NORDLI, EKET, BJÖRKSNÄS og mange flere å velge mellom.

Det finnes mange ulike stiler å velge mellom når det kommer til nattbord fra IKEA. Noen av de mest populære stilene er klassisk, moderne og skandinavisk. Klassiske nattbord har ofte en tradisjonell og formell stil, med rene linjer og enkle detaljer. Moderne nattbord har ofte en mer minimalistisk stil, med enkle former og enkelte spennende detaljer. Skandinavisk stil har en kombinasjon av klassiske og moderne elementer, og er ofte enkel og naturlig.

Når det kommer til farger, har IKEA et stort utvalg av nattbord i ulike nyanser. De mest populære fargene er hvit, grå og sort, men det finnes også nattbord i andre farger som blå, grønn og rød. Hvilken farge du velger avhenger av personlige preferanser og hvilken stil du ønsker å oppnå i soverommet ditt.

Når du skal kjøpe et nattbord fra IKEA, er det viktig å tenke på hva du skal bruke nattbordet til. Skal det være et sted å oppbevare ting, eller skal det kun være et sted å sette ned en bok eller en kopp kaffe før du legger deg? Dette kan hjelpe deg å avgjøre hvilken størrelse og hvilken type nattbord du skal velge. Kanskje et nattbord som er vegghengt med innebygd høyttaler som SYMFONISK? Mulighetene er mange.

Her er fem tips å tenke på når du skal kjøpe et nattbord fra IKEA:

  1. Velg riktig størrelse: Sørg for at nattbordet passer inn i rommet ditt og ikke tar for mye plass.

  2. Velg riktig stil: Tenk på hvilken stil du ønsker å oppnå i soverommet ditt, og velg et nattbord som passer inn i denne stilen.

  3. Tenk på lagring: Hvis du trenger et nattbord som kan lagre ting, bør du velge et nattbord med skuffer eller åpne hyller.

  4. Vurder materialer: IKEA har nattbord i ulike materialer, som tre, plast og metall. Et nattbord i tre vil kunne gi et mer tradisjonelt og varmt uttrykk, mens et nattbord i plast eller metall kan være mer moderne og tøff.

  5. Ikke glem budgjettet: Sørg for at du har råd til nattbordet du ønsker deg, og ikke glem å inkludere eventuelle fraktkostnader i budsjettet ditt hvis du ikke bor i nærheten av et IKEA varehus.

Til slutt er det viktig å huske på at nattbordet fra IKEA også bør være funksjonelt og praktisk for dine behov. Velg et nattbord som passer inn i rommet ditt, og som vil bidra til å skape en behagelig og avslappet atmosfære i soverommet ditt.

Alle bildene er tatt av Interiørbuttiker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...