5 tips for å velge det perfekte nattbordet fra IKEA

28.12.2022

Nattbord fra IKEA er en populær valgmulighet for mange når det kommer til å kjøpe nye nattbord. IKEA har et stort utvalg av nattbord i ulike stiler, farger og prisklasser, noe som gjør at det er lett å finne et nattbord som passer til den enkeltes behov og stil. Du har nattbord fra seriene MALM, VIKHAMMER, HEMNES, NORDLI, EKET, BJÖRKSNÄS og mange flere å velge mellom.

Det finnes mange ulike stiler å velge mellom når det kommer til nattbord fra IKEA. Noen av de mest populære stilene er klassisk, moderne og skandinavisk. Klassiske nattbord har ofte en tradisjonell og formell stil, med rene linjer og enkle detaljer. Moderne nattbord har ofte en mer minimalistisk stil, med enkle former og enkelte spennende detaljer. Skandinavisk stil har en kombinasjon av klassiske og moderne elementer, og er ofte enkel og naturlig.

Når det kommer til farger, har IKEA et stort utvalg av nattbord i ulike nyanser. De mest populære fargene er hvit, grå og sort, men det finnes også nattbord i andre farger som blå, grønn og rød. Hvilken farge du velger avhenger av personlige preferanser og hvilken stil du ønsker å oppnå i soverommet ditt.

Når du skal kjøpe et nattbord fra IKEA, er det viktig å tenke på hva du skal bruke nattbordet til. Skal det være et sted å oppbevare ting, eller skal det kun være et sted å sette ned en bok eller en kopp kaffe før du legger deg? Dette kan hjelpe deg å avgjøre hvilken størrelse og hvilken type nattbord du skal velge. Kanskje et nattbord som er vegghengt med innebygd høyttaler som SYMFONISK? Mulighetene er mange.

Her er fem tips å tenke på når du skal kjøpe et nattbord fra IKEA:

  1. Velg riktig størrelse: Sørg for at nattbordet passer inn i rommet ditt og ikke tar for mye plass.

  2. Velg riktig stil: Tenk på hvilken stil du ønsker å oppnå i soverommet ditt, og velg et nattbord som passer inn i denne stilen.

  3. Tenk på lagring: Hvis du trenger et nattbord som kan lagre ting, bør du velge et nattbord med skuffer eller åpne hyller.

  4. Vurder materialer: IKEA har nattbord i ulike materialer, som tre, plast og metall. Et nattbord i tre vil kunne gi et mer tradisjonelt og varmt uttrykk, mens et nattbord i plast eller metall kan være mer moderne og tøff.

  5. Ikke glem budgjettet: Sørg for at du har råd til nattbordet du ønsker deg, og ikke glem å inkludere eventuelle fraktkostnader i budsjettet ditt hvis du ikke bor i nærheten av et IKEA varehus.

Til slutt er det viktig å huske på at nattbordet fra IKEA også bør være funksjonelt og praktisk for dine behov. Velg et nattbord som passer inn i rommet ditt, og som vil bidra til å skape en behagelig og avslappet atmosfære i soverommet ditt.

Alle bildene er tatt av Interiørbuttiker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.