15 soverom malt i grønt

13.10.2022

Grønt regnes som en av de beste fargene når man maler soverommet, sammen med blått bør legges til. Grunnen til at grønt passer så godt på soverommet er at det er en beroligende farge, som blått er grønt en farge fra naturen og det er kjent blant alle nordmenn at det bringer ro i sjelen. Her skal vi se på grønne soveromsvegger fra Jotun, Beckers, RUSTA og Nordsjø. Ønsker du å se soverom i blått kan du se det her. https://www.interiorbutikker.no/l/a10-soverom-malt-i-blatt/

Grønt soverom fra IKEA

IKEA har mange fine soverom utstilt i varehusene deres, her har jeg filmet noen av dem. Denne lysegrønne fargen ser jeg ganske ofte på IKEA og den er perfekt for de som ønsker en lysere grønnfarge til soverommet.

Soverom i grønt malt med Beckers maling

Beckers er en stor malingsprodusent, her skal vi se på noen av deres fantastiske grønne farger til soverommet.

Beckers Pistage 802

NCS-kod: NCS S 3010-G30Y

Beckers Salvia 825

NCS-kod: NCS 4708-G31Y

Salvia 825 grønn farge fra Beckers er perfekt til soverommet, uansett om det er barnerom eller voksen soverom. Fargene i taket må nevnes her, det er Elefant 553 & Kokos 502 fra Beckers.

Soverom i grønt malt med Jotun farge

Jotun er størst i Norge når det kommer til fargelegging av norske hjem. Hvert år kommer et nytt fantastisk fargekart med en rekke farger. Her har vi samlet over 100 Jotun-farger om du vil se mer.

Jotun Green Leaf 8469

Jotun Green Harmony 8252

Jotun Organic Green 8994

Jotun Laurbær 8302

Jotun Antique Green 7629

Soverom i grønt malt med RUSTA farge

RUSTA har et stort utvalg av farger, og det er en veldig populær malingsprodusent. Her skal vi se noen soverom malt i RUSTA grønne farger. "Vår veggmaling er vannbasert og har god dekkevne. Malingen er miljømerket og kvalitetssikret med svanemerket"

RUSTA Estate Green

Nærmeste NCS-kode: S6005-G50Y

RUSTA Morning Haze

Nærmeste NCS-kode: S3005-G20Y

RUSTA Metro Green

Nærmeste NCS-kode: S5005-G50Y

RUSTA Abstract Green

Nærmeste NCS-kode: S-2002-Y

Soverom i grønt malt med Nordsjø farge

Nordsjö inngår i AkzoNobel konsernet. AkzoNobel er et flerkulturelt foretak som forsyner kunder over hele verden med maling og kjemi. Her skal vi se på noen soverom malt i grønn farge fra Nordsjø. 

Nordsjø Deep Le Havre

Nordsjø Dusky Le Havre

Nordsjø Tranquil Dawn

Baderomsinnredning fra Flisekompaniet. Servantskap, Linn Bad Selma Eik. Benkeplate Linn Bad Corian. Servant Linn Bad Egir svart matt. Speil Linn Bad Framfjord. Vegg Lea Dreaming Stat, Lux. Gulv Lea Dreamin Stat, Velvet. Dusjvegg INR Trace 20 Pus. Badekararmatur Tapwell sort matt. Takdusj Tapwell sort matt.

Flisekompaniet baderomsinnredning. Servantskap INR GRAND Solid 120. Speil INR LOOK. Benkeplate INR Level Concrete Raw Satin. Primy servant, Steel Voyage. Primy Takdusj, Steel Pleasure. Dusjdør INR Klar Messing.

"Det moderne livet krever velvære på badet. Du begynner og slutter dagen på badet ditt, så det er avgjørende at baderomsmøblene blir innredet med fokus på funksjonalitet og velvære."