15 soverom malt i grønt

26.01.2023

Grønt regnes som en av de beste fargene når man maler soverommet, sammen med blått bør legges til. Grunnen til at grønt passer så godt på soverommet er at det er en beroligende farge, som blått er grønt en farge fra naturen og det er kjent blant alle nordmenn at det bringer ro i sjelen. Her skal vi se på grønne soveromsvegger fra Jotun, Beckers, RUSTA og Nordsjø. Ønsker du å se soverom i blått kan du se det her. https://www.interiorbutikker.no/l/a10-soverom-malt-i-blatt/

Grønt soverom fra IKEA

IKEA har mange fine soverom utstilt i varehusene deres, her har jeg filmet noen av dem. Denne lysegrønne fargen ser jeg ganske ofte på IKEA og den er perfekt for de som ønsker en lysere grønnfarge til soverommet.

Soverom i grønt malt med Beckers maling

Beckers er en stor malingsprodusent, her skal vi se på noen av deres fantastiske grønne farger til soverommet.

Beckers Pistage 802

NCS-kod: NCS S 3010-G30Y

Beckers Salvia 825

NCS-kod: NCS 4708-G31Y

Salvia 825 grønn farge fra Beckers er perfekt til soverommet, uansett om det er barnerom eller voksen soverom. Fargene i taket må nevnes her, det er Elefant 553 & Kokos 502 fra Beckers.

Soverom i grønt malt med Jotun farge

Jotun er størst i Norge når det kommer til fargelegging av norske hjem. Hvert år kommer et nytt fantastisk fargekart med en rekke farger. Her har vi samlet over 100 Jotun-farger om du vil se mer.

Jotun Green Leaf 8469

Jotun Green Harmony 8252

Jotun Organic Green 8994

Jotun Laurbær 8302

Jotun Antique Green 7629

Soverom i grønt malt med RUSTA farge

RUSTA har et stort utvalg av farger, og det er en veldig populær malingsprodusent. Her skal vi se noen soverom malt i RUSTA grønne farger. "Vår veggmaling er vannbasert og har god dekkevne. Malingen er miljømerket og kvalitetssikret med svanemerket"

RUSTA Estate Green

Nærmeste NCS-kode: S6005-G50Y

RUSTA Morning Haze

Nærmeste NCS-kode: S3005-G20Y

RUSTA Metro Green

Nærmeste NCS-kode: S5005-G50Y

RUSTA Abstract Green

Nærmeste NCS-kode: S-2002-Y

Soverom i grønt malt med Nordsjø farge

Nordsjö inngår i AkzoNobel konsernet. AkzoNobel er et flerkulturelt foretak som forsyner kunder over hele verden med maling og kjemi. Her skal vi se på noen soverom malt i grønn farge fra Nordsjø. 

Nordsjø Deep Le Havre

Nordsjø Dusky Le Havre

Nordsjø Tranquil Dawn

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...