15 soverom malt i grønt

26.01.2023

Grønt regnes som en av de beste fargene når man maler soverommet, sammen med blått bør legges til. Grunnen til at grønt passer så godt på soverommet er at det er en beroligende farge, som blått er grønt en farge fra naturen og det er kjent blant alle nordmenn at det bringer ro i sjelen. Her skal vi se på grønne soveromsvegger fra Jotun, Beckers, RUSTA og Nordsjø. Ønsker du å se soverom i blått kan du se det her. https://www.interiorbutikker.no/l/a10-soverom-malt-i-blatt/

Grønt soverom fra IKEA

IKEA har mange fine soverom utstilt i varehusene deres, her har jeg filmet noen av dem. Denne lysegrønne fargen ser jeg ganske ofte på IKEA og den er perfekt for de som ønsker en lysere grønnfarge til soverommet.

Soverom i grønt malt med Beckers maling

Beckers er en stor malingsprodusent, her skal vi se på noen av deres fantastiske grønne farger til soverommet.

Beckers Pistage 802

NCS-kod: NCS S 3010-G30Y

Beckers Salvia 825

NCS-kod: NCS 4708-G31Y

Salvia 825 grønn farge fra Beckers er perfekt til soverommet, uansett om det er barnerom eller voksen soverom. Fargene i taket må nevnes her, det er Elefant 553 & Kokos 502 fra Beckers.

Soverom i grønt malt med Jotun farge

Jotun er størst i Norge når det kommer til fargelegging av norske hjem. Hvert år kommer et nytt fantastisk fargekart med en rekke farger. Her har vi samlet over 100 Jotun-farger om du vil se mer.

Jotun Green Leaf 8469

Jotun Green Harmony 8252

Jotun Organic Green 8994

Jotun Laurbær 8302

Jotun Antique Green 7629

Soverom i grønt malt med RUSTA farge

RUSTA har et stort utvalg av farger, og det er en veldig populær malingsprodusent. Her skal vi se noen soverom malt i RUSTA grønne farger. "Vår veggmaling er vannbasert og har god dekkevne. Malingen er miljømerket og kvalitetssikret med svanemerket"

RUSTA Estate Green

Nærmeste NCS-kode: S6005-G50Y

RUSTA Morning Haze

Nærmeste NCS-kode: S3005-G20Y

RUSTA Metro Green

Nærmeste NCS-kode: S5005-G50Y

RUSTA Abstract Green

Nærmeste NCS-kode: S-2002-Y

Soverom i grønt malt med Nordsjø farge

Nordsjö inngår i AkzoNobel konsernet. AkzoNobel er et flerkulturelt foretak som forsyner kunder over hele verden med maling og kjemi. Her skal vi se på noen soverom malt i grønn farge fra Nordsjø. 

Nordsjø Deep Le Havre

Nordsjø Dusky Le Havre

Nordsjø Tranquil Dawn

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.