12 populære IKEA-senger du ikke vil gå glipp av

23.12.2022

En god seng er et av de viktigste møblene i et hjem, og det er viktig å finne en seng som passer til dine behov og personlige stil. IKEA har et stort utvalg av senger i ulike stiler og prisklasser, og det kan være vanskelig å velge riktig seng. Derfor har vi samlet en liste over 12 populære IKEA-senger du ikke vil gå glipp av. Fra komfortable og praktiske senger med integrerte skuffer og hyller, til senger med et industrielt utseende og senger med et tradisjonelt utseende, IKEA har noe for alle.

LEIRVIK: En klassisk seng med ramme i stål og tre. Denne sengen har en enkel og tidløs design, og er tilgjengelig i ulike størrelser.

MALM: En minimalistisk og moderne seng med en rettlinjet design. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 4 forskjellige MALM senger.

BRIMNES: En praktisk og stilren seng med integrerte skuffer og hyller i hovedgavl. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige BRIMNES senger.

NESSTUN: En moderne seng med rene linjer og et rustikt utseende. Denne sengen har en ramme i massivt tre og er tilgjengelig i ulike størrelser.

GJÖRA: En stilren seng med et industrielt utseende. Denne sengen har en ramme i stål og tre, og er tilgjengelig i ulike størrelser.

MANDAL: En klassisk seng med en ramme i massivt tre og skuffer under sengen. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner.

IDANÄS: En komfortabel seng med en ramme i massivt tre og en innbygget hodegjerde. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 2 forskjellige IDANÄS senger.

NORDLI: En praktisk seng med integrerte skuffer og hyller i sengegavl. Denne sengen har en ramme i massivt tre og er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 4 forskjellige NORDLI senger.

BJÖRKSNÄS: En rustik seng med en ramme i massivt tre. Denne sengen har et tradisjonelt utseende og er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 2 forskjellige BJÖRKSNÄS senger.

TYSSEDAL: En tidløs seng med en ramme i hvitt laminert tre. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige TYSSEDAL senger.

HEMNES: En klassisk seng med en ramme i massivt tre. Denne sengen har et tradisjonelt utseende og er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige HEMNES senger.

HAUGA: En praktisk seng med integrerte skuffer og hyller i sengegavl. Denne sengen har en ramme i massivt tre. Klikk på bildet og se 4 forskjellige HAUGA senger.

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Det er ingenting som kan forvandle atmosfæren i en spisestue mer enn en vakker lampe som svever elegant over spisebordet. Men hvor langt skal egentlig lampen henge for å skape den ideelle belysningen? Og hvilken lyspære bør du velge for å få den rette stemningen?

Når det kommer til soveromsmøbler, kan det være en utfordring å finne deler som matcher sømløst. Imidlertid har serien [Landscape] fra [AIKO] gjort det enkelt å skape en sammenhengende og rustikk stil på soverommet ditt. I denne artikkelen skal vi utforske det fantastiske blå garderobeskapet med speildører fra denne kolleksjonen, som ikke bare...