12 populære IKEA-senger du ikke vil gå glipp av

23.12.2022

En god seng er et av de viktigste møblene i et hjem, og det er viktig å finne en seng som passer til dine behov og personlige stil. IKEA har et stort utvalg av senger i ulike stiler og prisklasser, og det kan være vanskelig å velge riktig seng. Derfor har vi samlet en liste over 12 populære IKEA-senger du ikke vil gå glipp av. Fra komfortable og praktiske senger med integrerte skuffer og hyller, til senger med et industrielt utseende og senger med et tradisjonelt utseende, IKEA har noe for alle.

LEIRVIK: En klassisk seng med ramme i stål og tre. Denne sengen har en enkel og tidløs design, og er tilgjengelig i ulike størrelser.

MALM: En minimalistisk og moderne seng med en rettlinjet design. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 4 forskjellige MALM senger.

BRIMNES: En praktisk og stilren seng med integrerte skuffer og hyller i hovedgavl. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige BRIMNES senger.

NESSTUN: En moderne seng med rene linjer og et rustikt utseende. Denne sengen har en ramme i massivt tre og er tilgjengelig i ulike størrelser.

GJÖRA: En stilren seng med et industrielt utseende. Denne sengen har en ramme i stål og tre, og er tilgjengelig i ulike størrelser.

MANDAL: En klassisk seng med en ramme i massivt tre og skuffer under sengen. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner.

IDANÄS: En komfortabel seng med en ramme i massivt tre og en innbygget hodegjerde. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 2 forskjellige IDANÄS senger.

NORDLI: En praktisk seng med integrerte skuffer og hyller i sengegavl. Denne sengen har en ramme i massivt tre og er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 4 forskjellige NORDLI senger.

BJÖRKSNÄS: En rustik seng med en ramme i massivt tre. Denne sengen har et tradisjonelt utseende og er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 2 forskjellige BJÖRKSNÄS senger.

TYSSEDAL: En tidløs seng med en ramme i hvitt laminert tre. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige TYSSEDAL senger.

HEMNES: En klassisk seng med en ramme i massivt tre. Denne sengen har et tradisjonelt utseende og er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige HEMNES senger.

HAUGA: En praktisk seng med integrerte skuffer og hyller i sengegavl. Denne sengen har en ramme i massivt tre. Klikk på bildet og se 4 forskjellige HAUGA senger.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...