12 populære IKEA-senger du ikke vil gå glipp av

23.12.2022

En god seng er et av de viktigste møblene i et hjem, og det er viktig å finne en seng som passer til dine behov og personlige stil. IKEA har et stort utvalg av senger i ulike stiler og prisklasser, og det kan være vanskelig å velge riktig seng. Derfor har vi samlet en liste over 12 populære IKEA-senger du ikke vil gå glipp av. Fra komfortable og praktiske senger med integrerte skuffer og hyller, til senger med et industrielt utseende og senger med et tradisjonelt utseende, IKEA har noe for alle.

LEIRVIK: En klassisk seng med ramme i stål og tre. Denne sengen har en enkel og tidløs design, og er tilgjengelig i ulike størrelser.

MALM: En minimalistisk og moderne seng med en rettlinjet design. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 4 forskjellige MALM senger.

BRIMNES: En praktisk og stilren seng med integrerte skuffer og hyller i hovedgavl. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige BRIMNES senger.

NESSTUN: En moderne seng med rene linjer og et rustikt utseende. Denne sengen har en ramme i massivt tre og er tilgjengelig i ulike størrelser.

GJÖRA: En stilren seng med et industrielt utseende. Denne sengen har en ramme i stål og tre, og er tilgjengelig i ulike størrelser.

MANDAL: En klassisk seng med en ramme i massivt tre og skuffer under sengen. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner.

IDANÄS: En komfortabel seng med en ramme i massivt tre og en innbygget hodegjerde. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 2 forskjellige IDANÄS senger.

NORDLI: En praktisk seng med integrerte skuffer og hyller i sengegavl. Denne sengen har en ramme i massivt tre og er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 4 forskjellige NORDLI senger.

BJÖRKSNÄS: En rustik seng med en ramme i massivt tre. Denne sengen har et tradisjonelt utseende og er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 2 forskjellige BJÖRKSNÄS senger.

TYSSEDAL: En tidløs seng med en ramme i hvitt laminert tre. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige TYSSEDAL senger.

HEMNES: En klassisk seng med en ramme i massivt tre. Denne sengen har et tradisjonelt utseende og er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige HEMNES senger.

HAUGA: En praktisk seng med integrerte skuffer og hyller i sengegavl. Denne sengen har en ramme i massivt tre. Klikk på bildet og se 4 forskjellige HAUGA senger.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...