12 populære IKEA-senger du ikke vil gå glipp av

23.12.2022

En god seng er et av de viktigste møblene i et hjem, og det er viktig å finne en seng som passer til dine behov og personlige stil. IKEA har et stort utvalg av senger i ulike stiler og prisklasser, og det kan være vanskelig å velge riktig seng. Derfor har vi samlet en liste over 12 populære IKEA-senger du ikke vil gå glipp av. Fra komfortable og praktiske senger med integrerte skuffer og hyller, til senger med et industrielt utseende og senger med et tradisjonelt utseende, IKEA har noe for alle.

LEIRVIK: En klassisk seng med ramme i stål og tre. Denne sengen har en enkel og tidløs design, og er tilgjengelig i ulike størrelser.

MALM: En minimalistisk og moderne seng med en rettlinjet design. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 4 forskjellige MALM senger.

BRIMNES: En praktisk og stilren seng med integrerte skuffer og hyller i hovedgavl. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige BRIMNES senger.

NESSTUN: En moderne seng med rene linjer og et rustikt utseende. Denne sengen har en ramme i massivt tre og er tilgjengelig i ulike størrelser.

GJÖRA: En stilren seng med et industrielt utseende. Denne sengen har en ramme i stål og tre, og er tilgjengelig i ulike størrelser.

MANDAL: En klassisk seng med en ramme i massivt tre og skuffer under sengen. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner.

IDANÄS: En komfortabel seng med en ramme i massivt tre og en innbygget hodegjerde. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 2 forskjellige IDANÄS senger.

NORDLI: En praktisk seng med integrerte skuffer og hyller i sengegavl. Denne sengen har en ramme i massivt tre og er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 4 forskjellige NORDLI senger.

BJÖRKSNÄS: En rustik seng med en ramme i massivt tre. Denne sengen har et tradisjonelt utseende og er tilgjengelig i ulike størrelser. Klikk på bildet og se 2 forskjellige BJÖRKSNÄS senger.

TYSSEDAL: En tidløs seng med en ramme i hvitt laminert tre. Denne sengen er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige TYSSEDAL senger.

HEMNES: En klassisk seng med en ramme i massivt tre. Denne sengen har et tradisjonelt utseende og er tilgjengelig i ulike størrelser og med ulike skuffekombinasjoner. Klikk på bildet og se 2 forskjellige HEMNES senger.

HAUGA: En praktisk seng med integrerte skuffer og hyller i sengegavl. Denne sengen har en ramme i massivt tre. Klikk på bildet og se 4 forskjellige HAUGA senger.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.