10 Stilfulle Skjenker for Inspirasjon

31.12.2022

Stilfulle skjenker kan være det perfekte tillegget til hjemmet ditt, både når det gjelder funksjon og estetikk. Skjenker er ofte brukt i spisestuer for å lagre og vise frem serviser og andre spiseutstyr, men de kan også brukes i stuer, soverom og andre rom for å gi ekstra lagring og utstillingsplass.

Stiler og Materialer for Skjenker

Det finnes mange ulike stiler av skjenker å velge mellom, fra tradisjonelle og pyntelige til moderne og minimalistiske. Tradisjonelle stiler har ofte detaljerte detaljer og pyntelige graveringer, mens moderne stiler har rene linjer og en mer minimalistisk estetikk.

Ett populært materiale for skjenker er tre, som kan males i en rekke farger og stiler for å passe til ønsket utseende i rommet. Andre vanlige materialer inkluderer glass, metall og marmor. Noen skjenker kan også lages av en kombinasjon av disse materialene, som kombinerer fordelene til hvert materiale for å skape et unikt og tiltalende møbel.

Bruk av Speil i Moderne Skjenker

Bruken av speil i designen av skjenker har også blitt populært de siste årene. Speilflater kan legge dybde og dimensjon til et rom, og de kan også gjøre at rommet føles større og mer åpent. Mange moderne skjenker har speildører eller paneler, som kan brukes til å reflektere lys og skape en følelse av åpenhet.

Dekorere Over Skjenker

Når det gjelder å dekorere over skjenker, finnes det mange valgmuligheter. Et vanlig valg er å henge et stort, dekorativt speil over møbelet, som kan hjelpe til å skape en sammenhengende stil og legge til et touch av glamour i rommet. Andre valg inkluderer kunstverk, som malerier eller skulpturer, eller dekorative krukker eller andre gjenstander.

Det er viktig å vurdere hele rommets design når du velger hva du skal vise over en skjenk. Hvis møbelet er hovedfokuset i rommet, er det en god ide å holde dekoren over det minimal og sammenhengende, for å unngå å overvelde plassen. På den annen side, hvis skjenken mer er en bakgrunnskomponent, kan det være mulig å være mer dristig og kreativ med dekoren over den.

Konklusjon: Legg Til Funksjon og Stil i Hjemmet Ditt med Stilfulle Skjenker

I konklusjonen, stilfulle skjenker er allsidige møbler som kan legge til både funksjon og stil i et rom. Det finnes mange ulike stiler og materialer å velge mellom, og bruken av speil i designen av disse møblene har blitt stadig mer populær de siste årene. Når det gjelder å dekorere over en skjenk, finnes det mange valgmuligheter, avhengig av rommets samlede design og ønsket utseende og følelse. Enten du leter etter en funksjonell lagringsløsning eller et statement-møbel som skal løfte hjemmet ditt, finner du garantert noe du liker blant vårt utvalg av stilfulle skjenker.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.