10 hus fra Älvsbyhus

12.10.2022
Print screen fra Älvsbyhus nettside
Print screen fra Älvsbyhus nettside

Älvsbyhus har et stort utvalg av husmodeller, 1 plans hus, 1,5 etasjes hus, vinkelhus, tomannsbolig eller fritidsbolig, det er noe for enhver smak. Klikk deg inn på nettsiden deres og bygg ditt eget hus på nett. Her skal vi se på 10 Instagrammere med Älvsbyhus, klikke på dem og se hvor fine de er innendørs.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

Velour sofa kan være et godt valg for deg som ønsker en myk og behagelig sofa med en eksklusiv følelse. Stoffet gir en luksuriøs følelse og kan bidra til å skape en hyggelig atmosfære i rommet. Veloursofaer passer godt inn i en rekke ulike interiørstiler, men er kanskje mest assosiert med en mer tradisjonell eller glamorøs stil.

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."