10 Hjem malt i Jotun Sans 1875

31.01.2023

"En gyllen beige tone. Dette er en svært allsidig og tidløs, beige tone. Den er svakt kulørt, lun og diskret. For den som søker en god, beige basisfarge, kan LADY Sans være svaret. Den er flott i kombinasjon med andre beige toner som 12075 Soothing Beige og 1140 Sand eller til de gylne brune 10966 Almond Beige, 12125 Impression eller den lyse gulbeige 1303 Observe."

Her finner du alle blogginnlegg "10 hjem malt i fargen" samlet. 

Sans 1875
NCS Kode: 1003-Y21R

Direktelenke til Jotun Sans 1875 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...