10 hjem malt i Jotun Mellow 20162

21.10.2022

"En rødbrun tone. Dette er en miks av rødt og brunt, - men den kan også kalles en dempet plommefarge. Til sammenligning med 20142 Daydream, vil den fremstå noe lysere, men med en tydeligere gyllen undertone som vil fremheve det brune."

Jotun Mellow er en av fargene fra Rediscover fargekart som ble lansert i 2021. Fargen Mellow er en av 17 splitter nye farger som ble lansert da, se alle farger fra Rediscover fargekart her.

"Samme maling, forskjellig lys. Mellow fondvegg på soverommet til sengegavel veggen."

Direktelenke til Jotun Mellow 20162 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».