10 hjem malt i Jotun Mellow 20162

21.10.2022

"En rødbrun tone. Dette er en miks av rødt og brunt, - men den kan også kalles en dempet plommefarge. Til sammenligning med 20142 Daydream, vil den fremstå noe lysere, men med en tydeligere gyllen undertone som vil fremheve det brune."

Jotun Mellow er en av fargene fra Rediscover fargekart som ble lansert i 2021. Fargen Mellow er en av 17 splitter nye farger som ble lansert da, se alle farger fra Rediscover fargekart her.

"Samme maling, forskjellig lys. Mellow fondvegg på soverommet til sengegavel veggen."

Direktelenke til Jotun Mellow 20162 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Et klesstativ kan være en god løsning for å organisere klærne dine, spesielt hvis du har begrenset plass i garderoben eller på soverommet ditt. IKEA har et bredt utvalg av klesstativer, og i denne artikkelen vil vi ta en titt på tre forskjellige alternativer: TURBO klesstativ, RIGGA klesstativ og MULIG klesstativ.

Kan man egentlig få nok puter? Det er nok en debatt som vil fortsette å pågå, men det er ingen tvil om at pynteputer kan gjøre en stor forskjell i ethvert rom. Enten du vil gi sofaen din et nytt utseende eller legge til litt ekstra komfort til sengen din, så har IKEA et stort utvalg av pynteputer som passer til enhver stil....