10 hjem malt i Jotun Mellow 20162

21.10.2022

"En rødbrun tone. Dette er en miks av rødt og brunt, - men den kan også kalles en dempet plommefarge. Til sammenligning med 20142 Daydream, vil den fremstå noe lysere, men med en tydeligere gyllen undertone som vil fremheve det brune."

Jotun Mellow er en av fargene fra Rediscover fargekart som ble lansert i 2021. Fargen Mellow er en av 17 splitter nye farger som ble lansert da, se alle farger fra Rediscover fargekart her.

"Samme maling, forskjellig lys. Mellow fondvegg på soverommet til sengegavel veggen."

Direktelenke til Jotun Mellow 20162 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...