10 hjem malt i Jotun Iconic 6378

21.10.2022

"En dempet minttone. 6378 Iconic er en grålig blågrønn tone som ofte kalles mint. Den minner om bestselgeren 6350 Soft Teal, men er litt lysere i tonen."

Jotun Iconic er en av fargene fra Rediscover fargekart som ble lansert i 2021. Fargen Iconic er en av 17 splitter nye farger som ble lansert da, se alle farger fra Rediscover fargekart her.

Direktelenke til Jotun Iconic 6378 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...