10 hjem malt i Jotun Granskygge 1288

21.10.2022

"En dempet, grønnlig beige tone. Dette er en farge som vil oppleves som en miks mellom beige, gul og grønn. Vi kan også beskrive den som en litt grønnere variant av 11174 Curious Mind. Den er behagelig og rolig i uttrykket."

Jotun Granskygge er en av fargene fra Rediscover fargekart som ble lansert i 2021. Se alle farger fra Rediscover fargekart her.

Direktelenke til Jotun Granskygge 1288 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...