10 hjem malt i Jotun Coastal Blue 5504

20.10.2022

"En grålig blåtone. Behagelig, rolig og en anelse grønnaktig i undertonen. Vakker alene, og harmonisk i møte med en mengde andre farger, både nøytraler så vel som mer kulørte farger. Sammenlignet med andre bestselgere som 5030 St. Pauls Blue, er Coastal Blue litt lysere og hakket mindre grå. Sammenlignet med 5490 Serene Blue, vil man se at 5504 Coastal Blue oppleves blåere og mindre grønn."

Rediscover fargekart 2021

Jotun Coastal Blue er en av fargene fra Rediscover fargekart som ble lansert i 2021. Fargen Coastal Blue er en av 17 splitter nye farger som ble lansert da, se alle farger fra Rediscover fargekart her.

Direktelenke til Jotun Coastal Blue 5504 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...