10 hjem malt i Jotun Coastal Blue 5504

20.10.2022

"En grålig blåtone. Behagelig, rolig og en anelse grønnaktig i undertonen. Vakker alene, og harmonisk i møte med en mengde andre farger, både nøytraler så vel som mer kulørte farger. Sammenlignet med andre bestselgere som 5030 St. Pauls Blue, er Coastal Blue litt lysere og hakket mindre grå. Sammenlignet med 5490 Serene Blue, vil man se at 5504 Coastal Blue oppleves blåere og mindre grønn."

Rediscover fargekart 2021

Jotun Coastal Blue er en av fargene fra Rediscover fargekart som ble lansert i 2021. Fargen Coastal Blue er en av 17 splitter nye farger som ble lansert da, se alle farger fra Rediscover fargekart her.

Direktelenke til Jotun Coastal Blue 5504 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Et klesstativ kan være en god løsning for å organisere klærne dine, spesielt hvis du har begrenset plass i garderoben eller på soverommet ditt. IKEA har et bredt utvalg av klesstativer, og i denne artikkelen vil vi ta en titt på tre forskjellige alternativer: TURBO klesstativ, RIGGA klesstativ og MULIG klesstativ.

Kan man egentlig få nok puter? Det er nok en debatt som vil fortsette å pågå, men det er ingen tvil om at pynteputer kan gjøre en stor forskjell i ethvert rom. Enten du vil gi sofaen din et nytt utseende eller legge til litt ekstra komfort til sengen din, så har IKEA et stort utvalg av pynteputer som passer til enhver stil....