10 hjem malt i Jotun Coastal Blue 5504

20.10.2022

"En grålig blåtone. Behagelig, rolig og en anelse grønnaktig i undertonen. Vakker alene, og harmonisk i møte med en mengde andre farger, både nøytraler så vel som mer kulørte farger. Sammenlignet med andre bestselgere som 5030 St. Pauls Blue, er Coastal Blue litt lysere og hakket mindre grå. Sammenlignet med 5490 Serene Blue, vil man se at 5504 Coastal Blue oppleves blåere og mindre grønn."

Rediscover fargekart 2021

Jotun Coastal Blue er en av fargene fra Rediscover fargekart som ble lansert i 2021. Fargen Coastal Blue er en av 17 splitter nye farger som ble lansert da, se alle farger fra Rediscover fargekart her.

Direktelenke til Jotun Coastal Blue 5504 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».