VITVAL køyeseng fra IKEA

03.10.2022

"Myke former og sengehest i tekstil. Dette er detaljene som gjør denne køyesenga unik. Perfekt når du trenger rom til to, men har begrenset med plass. Gjør den litt ekstra spesiell med tilbehør fra MÖJLIGHET-serien."

Interiørbutikker.no har kjøpt og skrudd opp Vitval køyeseng fra IKEA. Det tok litt over 2 timer å skru sammen. Ganske mange deler, men IKEA er verdensmester i instruksjonsbøker, så alt ordner seg alltid. Lenger ned i artikkelen har vi tatt med noen bilder av VITVAL sengen fra ulike IKEA varehus, slik at du kan få inspirasjon til hvordan du kan ha den på barnerommet.

Bilder av VITVAL seng fra IKEA

Her tar vi med noen bilder av VITVAL køyeseng og loftseng fra ulike IKEA varehus, slik at du kan få inspirasjon til hvordan du kan ha den på barnerommet.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».