VITVAL køyeseng fra IKEA

03.10.2022

"Myke former og sengehest i tekstil. Dette er detaljene som gjør denne køyesenga unik. Perfekt når du trenger rom til to, men har begrenset med plass. Gjør den litt ekstra spesiell med tilbehør fra MÖJLIGHET-serien."

Interiørbutikker.no har kjøpt og skrudd opp Vitval køyeseng fra IKEA. Det tok litt over 2 timer å skru sammen. Ganske mange deler, men IKEA er verdensmester i instruksjonsbøker, så alt ordner seg alltid. Lenger ned i artikkelen har vi tatt med noen bilder av VITVAL sengen fra ulike IKEA varehus, slik at du kan få inspirasjon til hvordan du kan ha den på barnerommet.

Bilder av VITVAL seng fra IKEA

Her tar vi med noen bilder av VITVAL køyeseng og loftseng fra ulike IKEA varehus, slik at du kan få inspirasjon til hvordan du kan ha den på barnerommet.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...