VITVAL køyeseng fra IKEA

03.10.2022

"Myke former og sengehest i tekstil. Dette er detaljene som gjør denne køyesenga unik. Perfekt når du trenger rom til to, men har begrenset med plass. Gjør den litt ekstra spesiell med tilbehør fra MÖJLIGHET-serien."

Interiørbutikker.no har kjøpt og skrudd opp Vitval køyeseng fra IKEA. Det tok litt over 2 timer å skru sammen. Ganske mange deler, men IKEA er verdensmester i instruksjonsbøker, så alt ordner seg alltid. Lenger ned i artikkelen har vi tatt med noen bilder av VITVAL sengen fra ulike IKEA varehus, slik at du kan få inspirasjon til hvordan du kan ha den på barnerommet.

Bilder av VITVAL seng fra IKEA

Her tar vi med noen bilder av VITVAL køyeseng og loftseng fra ulike IKEA varehus, slik at du kan få inspirasjon til hvordan du kan ha den på barnerommet.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.