Veggklokker - tidløse dekorasjoner for hjemmet

12.01.2023

Veggklokker er en tidløs og allsidig dekorasjonsidé som kan gi et romslig, elegant og funksjonelt preg til ethvert rom i hjemmet. Fra kjøkken til stue, entré til soverom, finnes det et utall av ulike varianter, stiler og størrelser å velge mellom. I denne artikkelen finner du over 70 forskjellige veggklokker, så vi håper du blir inspirert.

En av de mest populære plasseringene for en veggklokke er på kjøkkenet. En stor, tydelig klokke med store tall og et enkelt, funksjonelt design kan være en nyttig hjelp i hverdagen, spesielt når man lager mat eller baker. En veggklokke i rustfritt stål eller med en retroinspirert stil kan også legge til en touch av stil og personlighet til kjøkkenet.

I stuen, kan en veggklokke være et viktig element i rommets totale design. En stor, elegant klokke med en klassisk stil kan legge til en touch av luksus og lage et statement i rommet. En mer moderne og minimalistisk klokke kan passe godt inn i en mer moderne stueinnredning.

En veggklokke i entréen kan være en fin detalj som gir et godt førsteinntrykk av hjemmet. En stilfull klokke med et elegant design kan være et passende valg for en formell entré, mens en mer uformell og personlig klokke kan passe godt inn i en mer casual entré.

Et soverom er også et populært sted for en veggklokke. En stilfull klokke med et elegant design kan legge til en touch av luksus til rommet, mens en mer uformell og personlig klokke kan passe godt inn i et mer avslappet soverom.

Uansett hvor du velger å plassere en veggklokke, er det viktig å velge en klokke som passer til rommets stil og personlighet. Veggklokker kan være en god og funksjonell dekorasjonsidé som kan hjelpe deg å holde oversikt over tiden og legge til et touch av stil og personlighet til hjemmet ditt.

Nordic Nest har et stort utvalg av veggklokker, vennligst besøk deres hjemmeside. "Annonselenke"

Bildegalleri med 70 forskjellige veggklokker

Her finner du veggklokker som vi har filmet på IKEA, Aiko, Mömax med flere, bare google så finner du mange som selger lignende veggklokker. Bohus, Clas Ohlson, Jysk, Jula, ja mange forskjellige butikker har veggklokker i sitt sortiment.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.