Vegghylle: den perfekte løsningen for enkel oppbevaring i hjemmet

20.12.2022

En vegghylle kan være en enkel og stilig måte å bytte ut et gammelt møbel eller legge til noe nytt i hjemmet ditt. Det finnes mange forskjellige stiler og størrelser å velge mellom, så det er enkelt å finne en som passer inn i ditt hjem. 

Vi har tatt mange bilder av vegghyller i stuer, soverom, barnerom og så videre, og vi kan se at vegghyller virkelig kommer i alle prisklasser, størrelser og stiler. I bunnen av denne artikkelen vil du finne nesten 100 bilder av ulike vegghyller, som vi har tatt for å inspirere deg. Uansett om du leter etter en vegghylle til stuen, soverommet eller et annet rom i hjemmet ditt, kan du finne mange forskjellige stiler og design å velge mellom. Vi håper at bildene vil hjelpe deg med å finne en vegghylle som passer inn i hjemmet ditt og som kan bidra til å skape en mer organiser og stilig atmosfære.

En vegghylle til stuen kan være en god måte å få plass til bøker, leker, dekorasjoner eller andre gjenstander. Dette kan bidra til å holde rommet organiser og uten rot, samtidig som det gir en stilig touch. En vegghylle kan også være en fin måte å utnytte plassen på, spesielt hvis du ikke har plass til en stor bokhylle eller andre møbler.

En vegghylle til soverommet kan også være en praktisk løsning. Du kan bruke den til å oppbevare klær, sko eller andre gjenstander, slik at du kan holde rommet ditt organiser og ryddig. Dette kan også være en fin måte å vise frem dine favorittgjenstander, som for eksempel kunstverk eller bøker.

Det finnes mange forskjellige måter å sette opp en vegghylle på, avhengig av hvilken stil du ønsker å gå for. Du kan for eksempel velge en vegghylle med en enkel design som passer inn i et moderne hjem, eller en mer tradisjonell hylle som passer inn i en klassisk stil. Uansett hvilken stil du velger, er det viktig å sørge for at hyllen er stabilt montert, slik at den ikke faller ned.

JYSK
JYSK

Alt i alt kan en vegghylle være en enkel og stilig måte å bytte ut et gammelt møbel eller legge til noe nytt i hjemmet ditt. Det finnes mange forskjellige stiler og størrelser å velge mellom, så det er enkelt å finne en som passer inn i ditt hjem.

Vegghyller bildegalleri inspirasjon

Her har jeg samlet en del av alle bildene jeg har av vegghyller, du finner store, du finner små hyller, du finner dem i alle mulige farger og fasonger, runde og firkantede eller hvorfor ikke en tradisjonell vegghylle. De aller fleste bildene er tatt hos møbelbutikken AIKO og Mömax, men dette er basisprodukter slik at du finner vegghyllene i enhver møbelbutikk, som JYSK, IKEA, Bohus, Fagmøbler, Møbelringen, Skeidar med flere. (Klikk på bildene og du kan bla og zoome godt inn)

10 måter å bruke vegghylle i hjemmet ditt

  1. Oppbevar bøker og leker: En vegghylle er en god måte å få plass til bøker og leker, slik at du kan holde rommet organiser og uten rot.

  2. Vis frem dekorasjoner og kunstverk: En vegghylle kan være en fin måte å vise frem dine favorittdekorasjoner og kunstverk, slik at de kan være en del av innredningen i hjemmet ditt.

  3. Oppbevar klær og sko: I soverommet kan en vegghylle være en god måte å oppbevare klær og sko, slik at du kan holde rommet organiser og ryddig.

  4. Lag en bar: En vegghylle kan være en fin måte å lage en bar i hjemmet ditt. Du kan sette opp glass, flasker og andre barutstyr på hyllen, slik at du enkelt kan lage drinks når du har gjester.

  5. Oppbevar krydder og kjøkkenutstyr: En vegghylle i kjøkkenet kan være en god måte å oppbevare krydder, kjøkkenutstyr og andre gjenstander, slik at du enkelt kan finne det du trenger når du lager mat.

  6. Oppbevar planter: En vegghylle kan være en fin måte å oppbevare planter i hjemmet ditt. Du kan sette opp små krukker med planter på hyllen, slik at de får litt ekstra lys og plass.

  7. Lag en liten bokhylle: Hvis du ikke har plass til en stor bokhylle, kan en vegghylle være en fin måte å lage en liten bokhylle i hjemmet ditt. Du kan sette opp bøker på hyllen, slik at du enkelt kan finne dem når du vil lese.

  8. Oppbevar DVD-er og spill: En vegghylle kan være en fin måte å oppbevare DVD-er, spill og andre underholdningsgjenstander, slik at du enkelt kan finne det du vil se eller spille.

  9. Vis frem samlerobjekter: Hvis du har samlerobjekter som du vil vise frem, kan en vegghylle være en fin måte å gjøre det på. Du kan sette opp gjenstandene dine på hyllen, slik at de kan være en del av innredningen i hjemmet ditt.

  10. Oppbevar håndverk og verktøy: En vegghylle kan være en fin måte å oppbevare håndverk og verktøy, slik at du enkelt kan finne det du trenger når du skal utføre ulike prosjekter. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har en kjeller eller et annet rom hvor du gjør håndverk, da det kan være vanskelig å finne plass til alt verktøyet. En vegghylle kan også være en fin måte å vise frem verktøyet ditt, slik at det ikke bare ligger gjemt bort i en skuff eller en kasse.

Nummer 4 er interessant (Lag en bar), her kan du se en vegghylle med vinflasker liggende, en litt annerledes men dekorativ løsning.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».