Vegger malt i rosa farger

09.10.2022

Rosa er ikke den vanligste fargen man ser på vegger i norske hjem, rosa er mest assosiert med små jenters soverom, men her skal vi se på kjøkkenvegger, stuer og soverom som er malt med rosa vegger. Jeg deler dem inn i flere kategorier så det blir lettere for deg å bla deg gjennom, Kjøkken, soverom, barnerom og blandede bilder.

Kjøkken malt med rosa vegger

Som du kan se på bildene kommer rosa i mange nyanser, noen liker skarp rosa, noen liker lakserosa, noen vil ha gammelrosa, det er mange forskjellige varianter å velge mellom. Her skal vi se flere BODBYN kjøkken og ENHET kjøkken fra IKEA hvor veggene er malt i ulike rosa nyanser. Jeg vet at Jotun og Benjamin Moore maling er mye brukt av IKEA hvis du lurer på produsenter. Klikk på bildene og zoom inn for den beste opplevelsen.

Dette skriver Jotun om å male i rosa farger. "Rosa er ikke bare en søt og yndig farge forbeholdt barnerommet lenger - rosa er å se i alle trendmagasiner og det er på alles lepper. For ikke å snakke om vegger; for rosa kan uten tvil sette prikken over i-en i interiøret." Nå er det noen år siden, om det har endret seg, vet jeg ikke.

Lurer du på noe mer om de utrolig vakre BODBYN-kjøkkenene som jeg har filmet ovenfor, kanskje du vil se flere bilder og også videoer av dem, gir jeg deg en link til alle IKEA-kjøkkenene jeg har filmet her.

Soverom med rosa vegger

Matte rosa toner kan fungere vakkert alene, men også som en friskere aksentfarge med alt fra hvitt, grått, blått eller grønt, for å nevne noe. På bildene under kan du se eksempler på mørkere aksentfarger og tapetløsninger som jeg har filmet. Du lurer kanskje på hvor jeg har filmet disse flotte soverommene, vanligvis i utlandet på store møbelbutikker, jeg har en ny nettside hvor jeg spesifikt filmer garderober til soverommet, da får du også et helhetsbilde av soverommet selvfølgelig.

Barnerom med rosa vegger

Rosa er vanlig på barnerom, men fungerer som du så tidligere i artikkelen veldig bra på blant annet kjøkken, soverom for voksne. Fargene er som regel skarpere når det kommer til barnerom, uansett om veggene er malt i rosa, grønt eller blått, sånn er det, vet ikke hvorfor.

Vegger malt i rosa

Her ser vi blant annet et vaskerom malt i Jotun farge, Deco Pink, fargen harmonerer godt med VEDDINGE fra IKEA. Under ser du også at det fungerer godt med rosa vegger i stua. Håper du ble inspirert av bildene mine som jeg har tatt, besøk gjerne mine andre nettsider som jeg linket til tidligere om du vil ha vesentlig flere bilder og videoer.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...