Vegger malt i rosa farger

09.10.2022

Rosa er ikke den vanligste fargen man ser på vegger i norske hjem, rosa er mest assosiert med små jenters soverom, men her skal vi se på kjøkkenvegger, stuer og soverom som er malt med rosa vegger. Jeg deler dem inn i flere kategorier så det blir lettere for deg å bla deg gjennom, Kjøkken, soverom, barnerom og blandede bilder.

Kjøkken malt med rosa vegger

Som du kan se på bildene kommer rosa i mange nyanser, noen liker skarp rosa, noen liker lakserosa, noen vil ha gammelrosa, det er mange forskjellige varianter å velge mellom. Her skal vi se flere BODBYN kjøkken og ENHET kjøkken fra IKEA hvor veggene er malt i ulike rosa nyanser. Jeg vet at Jotun og Benjamin Moore maling er mye brukt av IKEA hvis du lurer på produsenter. Klikk på bildene og zoom inn for den beste opplevelsen.

Dette skriver Jotun om å male i rosa farger. "Rosa er ikke bare en søt og yndig farge forbeholdt barnerommet lenger - rosa er å se i alle trendmagasiner og det er på alles lepper. For ikke å snakke om vegger; for rosa kan uten tvil sette prikken over i-en i interiøret." Nå er det noen år siden, om det har endret seg, vet jeg ikke.

Lurer du på noe mer om de utrolig vakre BODBYN-kjøkkenene som jeg har filmet ovenfor, kanskje du vil se flere bilder og også videoer av dem, gir jeg deg en link til alle IKEA-kjøkkenene jeg har filmet her.

Soverom med rosa vegger

Matte rosa toner kan fungere vakkert alene, men også som en friskere aksentfarge med alt fra hvitt, grått, blått eller grønt, for å nevne noe. På bildene under kan du se eksempler på mørkere aksentfarger og tapetløsninger som jeg har filmet. Du lurer kanskje på hvor jeg har filmet disse flotte soverommene, vanligvis i utlandet på store møbelbutikker, jeg har en ny nettside hvor jeg spesifikt filmer garderober til soverommet, da får du også et helhetsbilde av soverommet selvfølgelig.

Barnerom med rosa vegger

Rosa er vanlig på barnerom, men fungerer som du så tidligere i artikkelen veldig bra på blant annet kjøkken, soverom for voksne. Fargene er som regel skarpere når det kommer til barnerom, uansett om veggene er malt i rosa, grønt eller blått, sånn er det, vet ikke hvorfor.

Vegger malt i rosa

Her ser vi blant annet et vaskerom malt i Jotun farge, Deco Pink, fargen harmonerer godt med VEDDINGE fra IKEA. Under ser du også at det fungerer godt med rosa vegger i stua. Håper du ble inspirert av bildene mine som jeg har tatt, besøk gjerne mine andre nettsider som jeg linket til tidligere om du vil ha vesentlig flere bilder og videoer.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."