Vaskerom IKEA VEDDINGE

24.09.2022
IKEA Furuset, Oslo
IKEA Furuset, Oslo

IKEA VEDDINGE vaskerom inspirasjon. hvit kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN laminatbenkeplate. SKÅDIS oppbevaringstavle. JONAXEL. Jotun deco pink 2782. 

Vaskeromsløsninger

IKEA har et stort utvalg av vaskeromsløsninger, uansett om du har et lite område eller et stort vaskerom. Se på bildene her og få inspirasjon, ikke bare skap og slikt, men også skittentøyskurvløsninger og hyller med mer. JONAXEL er en god løsning med sine trådkjever. Den fungerer godt med JONAXEL på vaskerommet fordi den er testet for bruk i våtrom, da egner den seg også på bad og vaskerom. Prisene på bildene kan avvike fra dagens priser.

IKEA Slependen, Oslo
IKEA Slependen, Oslo

IKEA VEDDINGE vaskerom. Grå kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN benkeplate. AMMERÅN kum. DÄNKA strykebrett. TORKIS fleksibel skittentøykurv.

"En dempet grønntone. En god kombinasjon av behagelig lun, men også frisk og frodig. En farge man tåler på alle fire vegger, og sammen med grønne planter våkner denne fargen til liv!" NCS fargekode for Pale Green 8478 fra Jotun er 2509-G59Y.

"Siena kommer i klassisk hvit eller, til en litt høyere pris, i en av AUBOs 14 flotte trendfarger. Slik at det nye kjøkkenet ditt får akkurat det uttrykket du er på jakt etter."