Vaskerom IKEA VEDDINGE

29.09.2022
IKEA Furuset, Oslo
IKEA Furuset, Oslo

IKEA VEDDINGE vaskerom inspirasjon. hvit kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN laminatbenkeplate. SKÅDIS oppbevaringstavle. JONAXEL. Jotun deco pink 2782. 

Vaskeromsløsninger

IKEA har et stort utvalg av vaskeromsløsninger, uansett om du har et lite område eller et stort vaskerom. Se på bildene her og få inspirasjon, ikke bare skap og slikt, men også skittentøyskurvløsninger og hyller med mer. JONAXEL er en god løsning med sine trådkjever. Den fungerer godt med JONAXEL på vaskerommet fordi den er testet for bruk i våtrom, da egner den seg også på bad og vaskerom. Prisene på bildene kan avvike fra dagens priser.

IKEA Slependen, Oslo
IKEA Slependen, Oslo

IKEA VEDDINGE vaskerom. Grå kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN benkeplate. AMMERÅN kum. DÄNKA strykebrett. TORKIS fleksibel skittentøykurv.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».