Vaskerom IKEA VEDDINGE

29.09.2022
IKEA Furuset, Oslo
IKEA Furuset, Oslo

IKEA VEDDINGE vaskerom inspirasjon. hvit kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN laminatbenkeplate. SKÅDIS oppbevaringstavle. JONAXEL. Jotun deco pink 2782. 

Vaskeromsløsninger

IKEA har et stort utvalg av vaskeromsløsninger, uansett om du har et lite område eller et stort vaskerom. Se på bildene her og få inspirasjon, ikke bare skap og slikt, men også skittentøyskurvløsninger og hyller med mer. JONAXEL er en god løsning med sine trådkjever. Den fungerer godt med JONAXEL på vaskerommet fordi den er testet for bruk i våtrom, da egner den seg også på bad og vaskerom. Prisene på bildene kan avvike fra dagens priser.

IKEA Slependen, Oslo
IKEA Slependen, Oslo

IKEA VEDDINGE vaskerom. Grå kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN benkeplate. AMMERÅN kum. DÄNKA strykebrett. TORKIS fleksibel skittentøykurv.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.