Vaskerom IKEA VEDDINGE

29.09.2022
IKEA Furuset, Oslo
IKEA Furuset, Oslo

IKEA VEDDINGE vaskerom inspirasjon. hvit kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN laminatbenkeplate. SKÅDIS oppbevaringstavle. JONAXEL. Jotun deco pink 2782. 

Vaskeromsløsninger

IKEA har et stort utvalg av vaskeromsløsninger, uansett om du har et lite område eller et stort vaskerom. Se på bildene her og få inspirasjon, ikke bare skap og slikt, men også skittentøyskurvløsninger og hyller med mer. JONAXEL er en god løsning med sine trådkjever. Den fungerer godt med JONAXEL på vaskerommet fordi den er testet for bruk i våtrom, da egner den seg også på bad og vaskerom. Prisene på bildene kan avvike fra dagens priser.

IKEA Slependen, Oslo
IKEA Slependen, Oslo

IKEA VEDDINGE vaskerom. Grå kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN benkeplate. AMMERÅN kum. DÄNKA strykebrett. TORKIS fleksibel skittentøykurv.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?