Vaskerom IKEA VEDDINGE

29.09.2022
IKEA Furuset, Oslo
IKEA Furuset, Oslo

IKEA VEDDINGE vaskerom inspirasjon. hvit kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN laminatbenkeplate. SKÅDIS oppbevaringstavle. JONAXEL. Jotun deco pink 2782. 

Vaskeromsløsninger

IKEA har et stort utvalg av vaskeromsløsninger, uansett om du har et lite område eller et stort vaskerom. Se på bildene her og få inspirasjon, ikke bare skap og slikt, men også skittentøyskurvløsninger og hyller med mer. JONAXEL er en god løsning med sine trådkjever. Den fungerer godt med JONAXEL på vaskerommet fordi den er testet for bruk i våtrom, da egner den seg også på bad og vaskerom. Prisene på bildene kan avvike fra dagens priser.

IKEA Slependen, Oslo
IKEA Slependen, Oslo

IKEA VEDDINGE vaskerom. Grå kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN benkeplate. AMMERÅN kum. DÄNKA strykebrett. TORKIS fleksibel skittentøykurv.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...