Varmefag

05.03.2020

"Det du vil møte når du besøker oss er ekte ildsjeler som brenner for å gjøre ditt peiskjøp enkelt og trygt. Hos oss møter du fagfolk som gir gode råd når du skal velge peis til hjemmet ditt.

Varmefag fører de mest anerkjente merkene på markedet; Contura, Rais, Brunner, M-design, Wanders, Norsk Kleber, TermaTech, Hwam og Wiking. Prisene spenner fra de mest prisgunstige peisovnene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

Vi er ekte fagfolk som hjelper deg å stille de riktige spørsmålene og svare på dem. Trenger du råd og tips om fyringsteknikk, trekkproblemer eller hvor stor ovn du bør velge, får du svar på dette og mye mer hos din Varmefag-butikk." 

Finn nærmeste Varmefag-butikk

Vi filmet og tok bilder på Bodø Varme-Flis & Steinsenter, Notveien 17 i Bodø som er Varmefag butikk. (Huawei p30) Filmene er innebygd på Pinterest, bare klikk for å se.

Klikk for større bilde

Tips og råd

"Hos Varmefag får du fagkunnskap fra de beste i peisbransjen. Her har vi samlet opp nyttige tips og råd til deg som skal kjøpe eller allerede har peis" Male peisen, Velg riktig gulvplate til peis og ovn, Tips mot dårlig trekk i pipa, Unngå pipebrann og forsikring er noen av temaene som tas opp. 

https://www.varmefag.no/tips-og-raad/

Direktelenke til varmefag bilder fra Instagram, Pinterest og Google.