Ukens Mahoomer er Tonje Bjerknes

17.12.2021

Jeg heter Tonje, er 32 år og bor på en halvøy i Molde med min mann og vår datter på 3 år. I oktober sto vårt nye funkishus ferdig. Et hus jeg har lagt mye tid til å få akkurat slik som vi ville ha det. Jeg har tatt meg av alle detaljer/innredning og design, mens mannen min har tatt seg av det praktiske og gode løsninger. Det var både en gøy og utfordrende prosess, Men jeg hadde lett gjort det igjen.

Det var vel først når jeg fikk forespørsel fra et spennende magasin for noen uker siden om de kunne gjøre en interiør reportasje av vårt hjem, at jeg skjønte at dette med interiør er større for meg enn bare en hobby. Jeg er bare så lidenskapelig opptatt av interiør, og Instagram har virkelig åpnet en ny verden for meg. Å nå har også annen ny og spennende plattform fattet min interesse - Nemlig Mahoom. Det må være fremtiden innen promotering av bolig og interiør/hjem inspirasjon. 

Klikk for større bilder!

Tenk om jeg en dag kan leve fullt og helt kun av min lidenskap, interiør? Det hadde vært drømmen. Jeg som person er perfeksjonist, samtidig som at jeg er klumsete og distré 🤣 Musikk er og har også vært en stor del av mitt liv. Jeg er oppvokst i en musiker familie og har stått mye på scenen siden jeg var bittelita. 


Vi har et piano i stuen, så heldigvis har jeg fremdeles musikken med meg selv om det blir mye mindre av det nå. Pianoet måtte såklart passe interiørmessig inn 😉 Min interiør stil er skandinavisk/nordisk. Jeg liker grønne planter - sort/hvitt samt innslag av jordfarger og natur. Det er disse fargene som går igjen i huset vårt.


Mahoom: Tonje Bjerknes

Instagram: @myfunkishome

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem