Ukens Mahoomer er Tone Marthinsen

01.02.2019

Hei. Mitt navn er Tone Marthinsen, jeg er 53 år og enke. Jeg bor i Ski litt utenfor Oslo. Har to barn, en datter på snart 27 år som nettopp har flyttet ut, og en sønn på snart 20 år som bor hjemme enn så lenge 😊. Har også en hund Chanell på 12 år ❤, som har fulgt oss i tykt og tynt etter min mann døde ❤. 

Jeg har vært interessert i interiør så lenge jeg kan huske. Er veldig opptatt av detaljer, farger og kombinasjoner av forskjellige stilarter, samt tekstiler. Vil si jeg er litt over gjennomsnittet opptatt av å ha det koselig rundt meg. Jeg elsker å ordne og styre og stelle her hjemme. Må forandre på ting hele tiden. For to år siden flyttet vi inn i vår flotte leilighet, og som jeg er så utrolig fornøyd med. 

Jeg fikk pusset den opp slik jeg ville før vi flyttet inn, bortsett fra badet. Min store drøm var å bli interiørdesigner en gang, og jobbe som dette, men slik ble det dessverre ikke. Jeg er 100 % ufør, så det å kunne få holde på med min hobby, og ikke minst få dagene til å gå, er gull verdt. Jeg ble introdusert for Instagram for over 5 år siden. Det var faktisk min svigersønn som fortalte meg om dette nettstedet 😊. Det har gjort hverdagen min så mye koseligere. Jeg har blitt kjent med så mange flotte damer, og ikke minst så mange nydelige hjem. Jeg får så utrolig masse inspirasjon der inne, og så er det så gøy 😊. 

Klikk for større bilder!

For noen uker siden dukket plutselig navnet Mahoom opp. Jeg ble veldig nysgjerrig og gikk inn for å titte litt. Der finner jeg mange flotte hjem også. Det er så koselige å være på slike steder som andre likesinnede, hvor vi bare vil hverandre godt, og hvor det er så lite negativitet 😊. Vi kan gi hverandre inspirasjon og holde på med det vil liker. Så nå har jeg opprettet en konto i Mahoom også, og prøver å legge ut bilder der så ofte jeg kan 😊. Det er en litt annen måte å jobbe på der inne enn på Instagram. Så jeg må bli litt bedre kjent med hvordan ting fungerer der inne. Takk for meg 😊. Ha en god helg alle sammen. Klem fra Tone


Mahoom: Tone Marthinsen

Instagram:  @tone_marthinsen

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem