Ukens Mahoomer er Simone

14.11.2019

Mitt navn er Simone, jeg er 31 år og fra Kongsvinger. Jeg er gift med Anders og sammen har vi to barn, Lucas på 7 år og Leah på snart 5 år. Vi har også katten Hermine på 11 mnd. Dessverre er jeg hjemmeværende pga kronisk sykdom. Noe som har vært med på å gjøre hjem og interiør veldig viktig for meg. Når du tilbringer den meste av tiden hjemme er det viktig å trives! 

Klikk for større bilder!

Med Mahoom og Instagram får jeg muligheten til å være sosial og stifte nye bekjentskaper fra sofaen. Det er noe jeg setter veldig stor pris på i en ellers isolert hverdag. I 2018 bygde vi hus i hjembyen min. Eldstemann skulle begynne på skolen og vi måtte derfor bestemme oss for hvor vi ville bo de neste 15 årene. Siden jeg er kronisk syk er nærhet til familie og venner veldig viktig for meg. 

 Min interesse for interiør startet for fullt etter at huset vårt sto ferdig. Jeg var lei av min gamle stil og ville starte på nytt. Før likte jeg veldig godt brunt med gull detaljer. Nå har vi gått over til mer sort og sølv. Selvom fortsatt noe av gullet henger igjen. Vi inviterer gjerne venner og familie på middag og borddekking er en av mine store lidenskaper. 

Jeg la ut et par bilder på Instagram etter at vi hadde flyttet inn og interessen var stor. Siden oppdaget jeg Mahoom og syns det er veldig gøy å få lov til å inspirere andre med bildene mine. Jeg har utelukkende fått positiv feedback, noe som gjorde interessen for å ta og legge ut flere bilder enda større. Jeg gleder meg til å fortsette å bruke Mahoom og syns det er spennende å følge den fantastiske utviklingen de har hatt til nå. 

Mahoom: Simone Borgeteien 

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem