Ukens Mahoomer er Lise

16.03.2019

Jeg heter Lise, er bosatt i Arendal med min mann og våre oci katter. Foreløpig har vi ingen barn, men prøverørs behandling står på menyen høsten 2019. Er veldig åpen om dette da et fortsatt er ganske tabu å snakke om. Jeg er nok en ganske introvert person, trives i eget selskap og sammen med min mann og familie. Dessverre forsvinner mange venner når man er mye syk. 


Her i Arendal, ved sjøen, totalrenoverer vi et hus fra 1800 tallet. Ikke like enkelt når mye er verneverdig. Huset var uten vann og strøm og mye gjenstår fortsatt. Blant annet vårt hoved soverom med walk in closet. Akkurat nå bygges det en ekstra gang og bod slik at vi kan bruke den eksisterende gangen som en del av stua. Neste prioritering er fasaden foran huset og hagen. Jeg er ikke mye til hagemenneske, foretrekker plattinger, naturtomt og krukker bugnende av blomster.

Klikk for større bilder


Jeg har alltid reist mye, faktisk sett det meste av kloden, fra Jamaica til Hiroshima, men reiselysten er fortsatt stor og etter dette prosjektet skal vi absolutt unne oss en reise. Jeg vil gjerne til USA, elsker det landet, min mann vil gjerne til England, han er svoren Liverpool supporter, vi flagger faktisk hver kampdag.


Interessen min for interiør har alltid vært stor, da jeg var fem pusset jeg opp både barbie hus og lundby hus. Kjøpte mitt første serviset som trettenåring. Etterhvert som jeg har blitt eldre, har denne interessen bare blitt større og større. Jeg elsker mørke farger, de gir dybde og lunhet til hjemmet, hvitt synes jeg blir anonymt og kaldt. Stilen min vil jeg si er personlig, selv om det høres ut som en klisjé. Jeg har vært gjennom shabby chick, bombay, cottage, you name it, før jeg fant min egen vei. Jeg liker ting som har historie, som kommoden min tipp olderfar laget, trebollen fra bali og salt og pepper settet som mine foreldre fikk i bryllupsgave. Jeg blander brukt og nytt, liker vakre ting og elsker å gjøre kupp, enten på salg eller på finn. 


Jeg liker ikke å følge trender slavisk, det blir så kjedelig og upersonlig når alle har det samme. Svakheten mine er puter og lysestaker og krystallglass i ale varianter. Jeg er totalt avhengig av friske blomster i alle vaser hver mandag og fredag samt voluspa duftlys. Siden jeg er kronisk syk, er mitt hjem min borg, min oase, min safe zone. Her koser jeg meg i timesvis med å flytte rundt på ting og bare være meg. Litt kontroll freak og lutt støv på hjernen har jeg nok, men takk og lov for en tålmodig man som gir mg frie tøyler.

Jeg handler ofte i nisje butikker, er så viktig å støtte opp om dem og det er ofte her man finner nettopp det lille ekstra. En absolutt favoritt er zhoslaila som jeg også samarbeider med.
Så takknemlig for å være en del av mahoom, et virkelig eldorado for oss interiør frelste. Jeg er veldig spent på å få lov til å være med på denne utviklingen videre.

Du finner meg med både interiør, litt mat og oppskrifter på Instagram som @villagaarum og som Lise Hallaraune-Gårum på Mahoom.
Velkommen hjem til oss


Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem