Ukens Mahoomer er Line Engen

15.02.2019

Mitt navn er Line Engen.

Jeg er 52 år, og er så heldig at selveste drømmeprinsen plutselig kom ridende til meg. Vi ble smidd i hymens lenker, og sammen red vi inn i solnedgangen på min 50 årsdag ~ en uforglemmelig 50 års gave💞

Jeg er opprinnelig utdannet tanntekniker, som er et kunstnerisk fag der en bla må ha stor interesse for form og farge. Som person er jeg engasjert, utadvendt, sosial og kreativ. I dag jobber jeg med egen merkevare, med eget design og utvikling av utendørsbekledning for barn.

Jeg elsker å skape noe! Det være seg alt fra å skape noe jobbmessig, skape et koselig hjem, lage et hyggelig selskap eller trylle frem noen lekre retter på kjøkkenet. Fotografering synes jeg er veldig spennende. Jeg virkelig koser meg når jeg kan få utfolde meg, være kreativ, style og fotografere.

Min Instagramkonto (@casa_engen) bærer nok preg av en høy 'kosefaktor'🧡 For meg er det herligste som finnes, og invitere gode venner på dining & wining. Jeg er i mitt ess når jeg kan få dekke et festbord og lage en 3 retters! Selv en 'dinner date' med min kjære, nytes fra et bord dekket med passion & lidenskap. Jeg bare elsker kos & hygge rundt meg ~ jeg har fokus på de små øyeblikkene, detaljer og det lille ekstra; 'It's all in the tiny details'!

Drømmehuset kjøpte vi for et par år siden, i vakre Bergen. Min lidenskap for styling og interiør, får jeg virkelig utløp for her i vårt nye hjem, og heldige meg som har en mann som gir meg 'frie tøyler'.

Jeg blander gjerne ulike stilarter ~ bare elsker det nye badet og den nye hallen som snart står ferdig ~ en blanding av det rustikke og industrielle. Jeg myker gjerne opp med bast og kurver i natur, elementer i tre, lune pledd, puter, sauseskinn - OG masse levende lys er jo et must!

Når våren kommer 'flytter' vi ut - vi elsker terrasselivet og har derfor lagt stor vekt på å skape et flott utemiljø, som består av flere usjenerte terrasseavdelinger, med en Jakuzzi og en koselig Lounge utestue. Siste prosjektet ute går vi i gang med nå til våren ~ der har dere meg; lidenskapen om å skape noe, jeg ser alltid etter muligheter, det finnes jo ikke begrensninger😅

Det er så utrolig gøy å få inspirasjon fra andre, noe jeg daglig søker bla på Instagram. Det er så mange flinke der ute, og inspirasjon fra hverandre trenger vi alle! Det var derfor stor stas å oppdage et nytt og flott hus/interiør konsept, som Mahoom er.

@eileenstuen er til stor inspirasjon med sin flotte Instagram konto, og sitt herlige engasjement her med Mahoom - jeg er stolt over å være en Mahoomer!

Her får du på en enkel måte presentert hjemmet ditt, ved å dele inn rom for rom. Det er jo så mange flinke her inne, tusen takk dere, for at dere gir meg inspirasjon hver eneste dag!

Jeg synes det er super hyggelig å kunne dele stemningsbilder, og de magiske øyeblikkene en skaper i et hjem med dere ~ enten det er helg, fest, høytid eller hverdag. Bare det å gjøre litt stas på min kjære, overraske ham med et godt måltid og dekke et romantisk bord på en vanlig lørdag, gjør meg glad!

Bli en Mahoomer du også ~ sharing is caring❤️ Gleder meg til å være med dere videre, jeg heier på norske gründere som dere!

På gjensyn, klem fra meg!