Ukens Mahoomer er Janne Sofie

09.03.2019

Jeg heter Janne, 29 år og bor på Bryne som er 30 min ifra Stavanger. Her bor jeg med mi samboer og våre 2 barn, på 9 og 4. Vi bor i en leilighet som vi kjøpte i 2014. For 2 år siden begynte jeg å pusse opp, jeg har da malt i alle rom, tatt kontaktplast på kjøkkenet, og ommøblert 7650 ganger. Men nå vil vi flytte og er på jakt etter en enebolig så det blir spennende.

Interiør har jeg interresert meg for siden jeg var liten. Likte alltid å ha det ryddig å pent på rommet mitt, ommøblerte det også, veldig ofte. Ofte nok til at min mor ble sprø. Det kjekkeste jeg viste var når noen i familien ville bytte rom med meg, så jeg kunne begynne helt på ny.

Klikk for større bilder!

Oppigjennom så likte jeg ofte å bytte ut pynten min, endret ofte farge på alt, var innom shabby chic en periode også, landet på moderne og minimalistisk, trodde jeg, men det ble litt for kjedelig med så lite ting rundt meg, så nå vil jeg si at jeg er i moderne, skandinavisk «fasen». Og det var når jeg falt innom disse stilen at jeg fant ut hvor mye jeg interesserte meg for interiør, begynte å bruker endel penger på det, mye penger. Og nå er jeg så heldig å få jobbe med hobbyen min, og jobber som boligstylist. Takk Gud for Instagram sier jeg bare, det åpnet et nytt liv for meg.

Det var jo på Instagram jeg var så heldig å bli introdusert for Mahoom. Bare digger hele det konseptet med at du kan legge ut i flere mapper, og du kan sortere alt, og det er så oversiktelig. Masse inspirasjon på en plass.

Utenom interiør så går dagene mine til barna, og hestene mine.

Instagram : @stylebyjanne

Mahoom : jannesofiejohnsen

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem