Ukens Mahoomer er Henriette V, Heide

24.08.2019

Mitt navn er Henriette V, Heide jeg er 34 år, gift og har 3 barn. En jente på snart 14, en gutt på snart 12 som har downsyndrom og minstegutten er 8 år. Vi bor i barndomshjemmet til min mann, det ligger helt i sjøkanten. Vi har bodd i huset siden 2005. Da renoverte vi huset og gjorde det til vårt eget.

I huset har vi ett stort nøst med tilhørende stor kai. Her tilbringer vi masse tid på sommeren. Nøstet og kaien blir flittig brukt til alt fra bursdagsfeiringer, sosiale sammenkomster med grillig å bading, fiske og båt jobbing.

Klikk for større bilde!

Det er også en leilighet i kjelleren, men den skal vi nå pusse opp og ta i bruk selv, slik at barna får litt større plass og boltre seg på. I resten av huset skal det også skje en del endringer.

Helt siden jeg var liten jente har jeg alltid lik å ommøblere på rommet mitt og i stuen til mine foreldre. Det har bare fortsat inn i voksenalder. Jeg elsker interiør, innredning og detaljer.

Her i huset har jeg hatt utallige stiler og skiftet ut titt og ofte. Men nå føler jeg at jeg har funnet litt mer min stil. Jeg liker det varmt og lunt sammen med det litt mer røffe og maskuline. Jeg heller vel mest mot en klassisk stil. Syns det er vanskelig å sette navn på den.

Nå ut i høsten gleder jeg meg til å sette i gang med nye prosjekter. Kan fort bli litt heftig når alt er snudd på hode med det får vi tåle for en periode.

Håper du syns det var kjekt å få ett lite innblikk her i hjemmet og koste deg med ett lite bildedryss.

Følg meg gjerne på mahoom og på Instagram @henriettevheide

Jeg vil også takke så mye for at jeg ble valgt ut som ukens mahoomer❤️

Tekst og Foto: Henriette V, Heide

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem!