Ukens Mahoomer er Camilla

19.05.2019

Mitt navn er Camilla, jeg er straks 30 år og bor på et lite tettsted som heter Roverud rett utenfor Kongsvinger. Der bor jeg sammen med min mann og våre to prinsesser på 5 og 8 år. Vi har også en katt og en hund. Jeg er utdannet hjelpepleier og har jobbet 10 år på sykehjem. Jeg har også jobbet litt ved siden av i interiørbutikker. Det er dessverre ikke alt man kan styre selv, så jeg har nå vært hjemmeværende siden 2015.

Klikk for større bilder!

Huset vårt falt vi for i 2010, da var det helt nytt. Den gang fikk vi ikke kjøpt det, men vi var enige om at dersom det kom for salg igjen så skulle vi ha det!

Vi kjøpte oss et annet hus, et oppussingsobjekt som vi klarte å få til et helt fantastisk kjøkken- men, resten av huset klarte vi ikke å få til etter vår smak. Så vi solgte det, og bestemte oss for å leie frem til vi fant noe som passet bedre. Vi skulle ta oss god tid.. men, da kom huset vårt fra 2010 til salgs - det måtte jo bare være meningen vi skulle ha det! ☺️

Vi flyttet inn her sommeren 2016, og har trivdes særdeles godt siden. I og med at dette huset ikke var mer enn 6 år gammelt da vi flyttet hit så var det ikke aktuelt å starte med oppussing. Men, i år har vi gjort litt til min store glede. Vi har lagt nytt gulv i hovedetasjen, malt stuen og satt opp nytt kjøkken. Jeg elsker å lage mat, så kjøkkenet er veldig viktig for meg. Det er stas å få huset til vår egen smak, men vi må ta litt etter litt - både for økonomien og energien sin skyld.

Jeg har alltid hatt interesse for interiør, jeg husker at jeg som liten jente gjerne brukte lommepengene mine på noe nytt til rommet mitt. Rammer, pynteputer og diverse. Når jeg flyttet for meg selv hadde jeg en kiste med ting jeg hadde spart opp til den gangen jeg fikk hus. Det er ikke mye igjen av det her nå, vel og merke!:)

Interessen for interiør har jeg nok med meg fra mamma. Hjemme hos mamma er det nydelig, hun er kjempe flink og burde virkelig vist frem hjemmet sitt!!:)

Jeg er ikke flink til å følge trender, følger bare min egen smak. Jeg liker veldig godt det litt gammeldagse, rosa og romantisk. Det er viktig for meg at vi har et hjem med god atmosfære som gjør at det er hyggelig å være her og at gjester vil trives her. Og det tror jeg dem gjør, for vi har mye besøk og det syns vi er veldig koselig.

Jeg syns det er kjempe gøy med Mahoom, og liker veldig godt at det er en ren bolig/interiør APP. Så moro å se andres hus og hjem!

Jeg har også en profil på Instagram under navnet Valentiaden_ som jeg også heter på Mahoom 😊

Veldig hyggelig om du titter innom.

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem!