Ukens Mahoomer er Åsne Marie Øygarden

10.08.2019

Hei der ute!

Jeg heter Åsne Marie Øygarden, 29 år og Mamma til Jon Eilev på snart 2 år. Pappa'n i huset og jeg, har pusset opp i 9 år, ganske så intensivt, frem til vi skulle bli foreldre for første gang. Jeg begynte tidlig å interessere meg for styling, dekor og innredning, så jeg kan vel kalle meg lidenskapelig interessert av interiør! Jeg er veldig opptatt av å fange øyeblikk, så er ofte fremme med kamera, til min samboers største fortvilelse noen ganger.

Klikk for større bilde!

Vi har gjort om på alt i huset både innvendig og utvendig. Bygd opp uteområde med en veranda på omtrent 100kvm. Det lureste vi gjorde (siden vi bor her i Norge) var å bygge tak over verandaen, der vi sitter og spiser! Kjekt når det regner og kjekt når det er for varmt i solsteika. Jeg lurer på hvor mange timer vi har hatt med oppussing. Det er helt vilt! Men vi har spart utrolig mye penger på å gjøre nesten alt selv, med en snill Pappa som alltid har hjulpet oss. Familie er gull verdt! 

Siste prosjektet vårt før lillegutt skulle komme, var vaske/garderobekjelleren og 2etg. Hvor rommet til Jon Eilev skulle bli. Vi kan si det slik, at jeg malte siste strøk på innerdørene i vår 1/2 etasje dagen før jeg skulle på overtidskontroll dag 9, på fødeavdelingen. Flaks jeg ble ferdig, da vi ikke kom hjem igjen derifra alene. Merker at det ikke er så mye tid til oppussing av hus når det bor et lite menneske her også! Glad vi gjorde oss ferdig før han kom til verden.

Til og starte med så hadde vi ikke råd til å kjøpe alt vi hadde lyst på av møbler og pynt til huset, så vi kjøpte noe brukt på Finn.no. Med tid og stunder, så har vi byttet ut litt og litt, som nettopp har formet huset til å være oss. Vi har funnet en stil vi liker og som vi trives veldig godt i både sommer og vinter. Man kan ikke kjøpe alt med en gang og det er mye hardt arbeid i blant alt vi ser i sosiale medier. Men Roma ble ikke bygget på en ettermiddag mine venner, det kan jeg skrive under på.

Kjøkkenet og vaskerommet er bygd på Ikea, noe som vi har vært veldig fornøyd med. Garderobe delen av vaskerommet er selvbygget og interiørbeiset i samme farge som veggen. Veggene i vaskerommet er ru ytterkledning, noe som jeg hadde sett for meg i hodet lenge. Baderoms innredningen er tegnet av meg og levert til en lokal møbelsnekker. Superfornøyd med plassutnyttelse fra gulv til tak og vegg til vegg.

Vi har selvfølgelig noen uferdige løsninger her og der, men det kommer etterhvert. Vi har blant annet planlagt en garderobeløsning under trapp i gangen, hvor det blir tilhørende hyller/skap/benk på en vegg der. Dette er Amerikansk inspirert, noe som jeg liker veldig godt! Men vi må tenke oss nøye igjennom før vi bestemmer oss for løsning. De er det jo så mange av.

Håper dere føler at dere har blitt litt kjent med meg og at dere er velkommen til å sjekke ut profilen min i Mahoom (Åsne Marie Øygarden) og Instagram (@daasne) Takk for meg! Peace out:-)

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem!